fox um zaten hata yapmaz taam mı .ssGayet güzel bir reklam stratejisi uyguladı bence FOX'um.
Bugünün Saraylısı ve Arka Sokaklar gayet iyi durumdalar halen daha.
fox um zaten hata yapmaz taam mı .ssGayet güzel bir reklam stratejisi uyguladı bence FOX'um.
Bugünün Saraylısı ve Arka Sokaklar gayet iyi durumdalar halen daha.
Gayet güzel bir reklam stratejisi uyguladı bence FOX'um.
Sende mi Brütüs göreceksin o zaman.
aklın yolu bir panpalarımTutacak tabi ki. Nesini beğenmedin?
O değil de gerçekten harcanırsa dizi çok üzülürüm. Kanal arkasında durur umarım dizinin de günü ve saatiyle oynamaz. Reytinglerde de hak ettiği oranları alacağına inanıyorum kanal günü ve saatiyle oynamadığı sürece.
Tutar ve Yüzyıl'ı yakın zamanda geçerse çok güleceğim yok geçmez ve tutmazsa rezil olacağım ama olsun.aklın yolu bir panpalarım
my yi geçerse geçsin 3.5 yıl geçilmeden gitmiş oalcak her diziye nasip olmaz böylesine başarı ama geçemezse ya da tutmazsa sevdaluk elime düştünTutar ve Yüzyıl'ı yakın zamanda geçerse çok güleceğim yok geçmez ve tutmazsa rezil olacağım ama olsun.
Ne sandın kaliteli oyuncular kaliteli senaryo geliyor tabi konuşulacak. Yüzyıl kapandı artık.Sevdaluk ne diziymiş ya her gün her konuda bu diziyle ilgili yorumlar yapılıyor
Aman zaten dilinden düşürmüyorsun ki beni biraz daha düşerim ne olacak.my yi geçerse geçsin 3.5 yıl geçilmeden gitmiş oalcak her diziye nasip olmaz böylesine başarı ama geçemezse ya da tutmazsa sevdaluk elime düştün
senaryo iyi olsa tns de nasıl tutsun dizibugünün saraylısında senaryo ciden saçmalıyor. halkbükübu bölüm çok iyi gidiyordu. ayşenin atanın karısı ve kızı sürekli aşaglıyor halbukü orda sıgıntılar ))) kzı evinin kapılarını açmış ona iyi davrancaklarına sanki evin sahibionlarmış gibi davranıyorlar )))) ciddi mantık hatası sırf bunu ayşeni iyi yapmak için yapıyor senarist ne kadar ezersek okadar ayşen sevilecek deniyor ama kimse bu kadar ezilen birini sevmez tepki vermesini bekler.senarist ayşenden de herkestenden nefret etirecekler
yüzyıl kapandı mı 😱 sümbül ağanın odasına düş emi my nin kadoryu silkelesen 4-5 dizilik başrol çıkar hala yerinde dizi :Ne sandın kaliteli oyuncular kaliteli senaryo geliyor tabi konuşulacak. Yüzyıl kapandı artık.
Aman zaten dilinden düşürmüyorsun ki beni biraz daha düşerim ne olacak.
Zaten yakında ben de gireceğim diziye bir ben eksiğim orada. Devir Sevdaluk devri.senaryo iyi olsa tns de nasıl tutsun dizi
yüzyıl kapandı mı 😱 sümbül ağanın odasına düş emi my nin kadoryu silkelesen 4-5 dizilik başrol çıkar hala yerinde dizi :
Zaten Ata Bey bu dediğin yerleri savundu kadına Sen yazana kadar o sahneler gösterildibu günün saraylısında senaryo ciden saçmalıyor. halkbükü bu bölüm çok iyi gidiyordu. ayşenin atanın karısı ve kızı sürekli aşaglıyor halbukü orda sıgıntılar ))) kz evinin kapılarını açmış ona iyi davrancaklarına sanki evin sahibi onlarmış gibi davranıyorlar ayşende kül kendisi eziyorlar )))) bunu ayşeni iyi yapmak için yapıyor senarist ama ciddi mantık hatası ne kadar ezersek okadar ayşen sevilecek deniyor ama kimse bu kadar ezilen birini sevmez tepki vermesini bekler.senarist ayşenden de herkestenden nefret etirecekler
haklısın sümbül ağa son bölüm ayrıldı gibi yerine biri lazım sen tam uyarsınZaten yakında ben de gireceğim diziye bir ben eksiğim orada. Devir Sevdaluk devri.
Sende hemen atla @beyazsoy yazana kadar, sahnenin açiğini kapattilarsenaryo iyi olsa tns de nasıl tutsun dizi