7 Ağustos 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

Ben açtığımda Trafo evden çıkıp gidiyordu tam olarak o tatlı sahnesini anlamadım :)
Şimdi Trafo şekerpare alıyor karabiber'in annesi de şekerpare yapıyor yemekte kendi tatlısını ikram ediyor trafoda kendi aldığı zannediyor tatlının altı yanık filan diye eleştiriyor.

Öyle.

:D

:F

Pis Yedili ve Doksanlar arifeden dolayı kötü gitmişler.Yarın reytinglerde düşüş yaşayacaklardır.

2012 filmine baktım kötü gitmiş bana göre daha iyi bekliyodum ve rekorlar dünyasına

Tüm diziler düşüş yaşamış. Bu da demek oluyor ki bu haftanın iki grupta da 1.si Güneşi Beklerken. :)

ya galip derviş neden sadece 7dk. sürmüş tamam 02:00:00 itibaren bölünüyolar ama öyleyse 02:00:00 dan önceki kısım nerde ?

Nihat Hocam son gününde de zirveyi bırakmamiş:) Tebrikler bi kere daha. 90' AB'de yine rakiplerine nal toplatmiş. Arefe gunu olmasaydı AB share'ni merak ettim şimdi(b) Çünkü Güneşi Beklerken 6.50 ile 30 shr almiş ise 90'lar heralde 33-35 alirdi:) heralde😕

Arefe günü reytingler düşmüş diyeceğim ama TVR 22, normalde de 23 olurdu. Pek etki olduğunu sanmıyorum.

@Forumdash Güneşi Beklerken'de senaryo hızlandığı için 30 share almış, Doksanlar ise zamanla düşecektir. :)

Arefe günü reytingler düşmüş diyeceğim ama TVR 22, normalde de 23 olurdu. Pek etki olduğunu sanmıyorum.

@Forumdash Güneşi Beklerken'de senaryo hızlandığı için 30 share almış, Doksanlar ise zamanla düşecektir. :)

TVR iki dizi gününde de totalde 20-25 arasında AB'de ise TVR 20-23 arasında. İkisininde AB TVR'ları aynı oranlarda ama Arefe gününün en düşük reytingi 4.5 Buna anlam veremedim.

Nihat Hatipoğlu'nu tebrik ediyorum, çok başarılı bir şekilde zirvelerde yer almayı başardı Ramazan ayında..