7 Ağustos 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

Abdellah Belabbas havada asılıyken 219 kez top sektirerek yeni bir dünya rekoru kırıyor! #rekorlardunyasi

Atacan Tikiler ilk bölümden araba kullanıyorlar? Ehliyeti nasıl aldılar bunlar? :D @mrt-06

EveN post: 1405688' Alıntı:

Zenginlikle ne alakası var?

Zengin olan herkes 16 yaşında ehliyet alabiliyor mu? Kural bu 18 olmadan alamazsın. :D
Küçük Sırlar ve Güneşi Beklerken derim susarım.

)

mrt-06 post: 1405695' Alıntı:
Küçük Sırlar ve Güneşi Beklerken derim susarım.

)
Lise son sınıf derim yaş 18 derim susarım. :D

Pis Yedili başlarken 10. sınıflardı yaş da 16 oluyor normal olarak. :D

EveN post: 1405699' Alıntı:

Lise son sınıf derim yaş 18 derim susarım. :D

Pis Yedili başlarken 10. sınıflardı yaş da 16 oluyor normal olarak. :D
Küçük Sırlar lise son muydu ki.

😕

Belki sınıfta kaldılar nereden biliyon.

:kiki:

mrt-06 post: 1405707' Alıntı:
Küçük Sırlar lise son muydu ki.

😕

Belki sınıfta kaldılar nereden biliyon.

:kiki:
Her bölümünü en az 5 kere seyretmişimdir. 8. Bölümde mezun oldular 12. Bölümde balosu oldu. Her fırsatta yaş 18 diyorlardı. :D

Hepsi mi :T:

Her bölümünü en az 5 kere seyretmişimdir. 8. Bölümde mezun oldular, 12. Bölümde balosu oldu. Her fırsatta yaş 18 diyorlardı. :D

Hepsi mi :T:
Bana değilde.

Twitter'dan.

Gani Müjde

Kartal Çidamlı

Selim Aydoğdu

Ve Tükenmez Kalem ekibinde ki senaristlere sorabilirsin.

😉

Biraz Pis 7 liyi izledim Rüzgar Pis 7 li grubuna girdi gelecek bölümde de Günçiçek ile yakınlaşmalar falan olur sonra sevgili filan cart curt..
Hiç yakışmıyorlar oysa ki neyse dizide ki favori çiftim Karabiber ile Trafo çok yakıştılar ikisi ama kesin Gülcan döner araları bozulur :)

Billy Kane post: 1405771' Alıntı:
Biraz Pis 7 liyi izledim Rüzgar Pis 7 li grubuna girdi gelecek bölümde de Günçiçek ile yakınlaşmalar falan olur sonra sevgili filan cart curt..
Hiç yakışmıyorlar oysa ki neyse dizide ki favori çiftim Karabiber ile Trafo çok yakıştılar ikisi ama kesin Gülcan döner araları bozulur :)
Karabiber ile Trafo tam uydular çok yakıştılar tatlı sahnesi çok komikti.

:F

@Reytinger