7-13 Mayıs 2018 Haftanın En Çok Mesaj Yazanları

Sana zararım dokunmayacağını bildiğin için korkmuyorsun

Kıyamam sana zaten
Bana da kıyamazsın diye umuyorum. (?)
Ben @DarkLegenD in üstüne çıkıp onu ezmişim ya o yeter bana, gerisi önemli değil
Sen mesaj sayısı ile ezsen ne olacak, ben seni avatarımın otoritesi ile eziyorum.
@DarkLegenD i sıvayın. Çok aç sıvanmaya

Dün full sıvadım, hesabınmı çalındı dedi
Sıvaya doydum, başka zamanlara artık.

Sen mesaj sayısı ile ezsen ne olacak, ben seni avatarımın otoritesi ile eziyorum.

@MEnes i kıskandınmı yoksa? 😱

Yani şimdi dünü katmazdak eskiyi düşünürsek kıyıyordum sana biraz,benle uğraşıyorsun diye
ama eski maziden dolayı başa sarıyorduk yine. Dün açıklamıştım

Evet, kıskanıyorum denilebilir. Sonuçta kendisi entel-dantel bir adam.

Aynen kısır döngü gibi, sürekli seni eziyorum ama yine de benimle konuşmaya devam ediyorsun.

Evet, kıskanıyorum denilebilir. Sonuçta kendisi entel-dantel bir adam.

Aynen kısır döngü gibi, sürekli seni eziyorum ama yine de benimle konuşmaya devam ediyorsun.
@MEnes evet kıskanılacak birisi

İlk konuşmamızda keşfettim güzel yanlarını ama sen, ne desemki, seni çözmek zor. İyi yönlerini bulmaya çalışıyorum, zorluyorum kendimi ama hayır olmuyor. Kendini anca olamayan şeylerle avutuyorsun ( ezmek böyle yapılır
)
1 kere bile ezemedin beni ama ezdim deyip kendini tatmin etmeye çalışıyorsun. Şimdi 1-2 ağır şey derimde azıcık kıyamıyorum işte

Ne!

Beni gerçekten çok iyi tanımlayan bir video.

Onu bunu bırak da şimdi, NBA gecelerine başlıyoruz seni de bekleriz bu gece 4'de gsw-houston var

Ne diyebilirim ki zaten gerekeni demişsin benim de üstüne fazla şey söylememe gerek yok yani.
Bu arada yukarıda güzel giydirmişsin Dark'a fark ettiğimi belirtmek isterim.

Ne diyebilirim ki zaten gerekeni demişsin benim de üstüne fazla şey söylememe gerek yok yani.
Bu arada yukarıda güzel giydirmişsin Dark'a fark ettiğimi belirtmek isterim.
Teşekkür ederim

Bunu @DarkLegenD benle uğraştıkça hep yapıyorum ona
Ama o işine geleni kendine göre yorumluyor,köşeye sıkışınca videoya sığınıyor hep