O sapık sen de cazgırsınNiye beni bi tehlike olarak görüyorsun ona karşı
O sapık sen de cazgırsınNiye beni bi tehlike olarak görüyorsun ona karşı
Sapık olduğunu nerden çıkardın iftiracıO sapık sen de cazgırsın
Ben @DarkLegenD in üstüne çıkıp onu ezmişim ya o yeter bana, gerisi önemli değilAaa @MasacRE- bey pazar günleride sayıldığı için sen 8 gün içinde okadar mesaj yazmışsın ve ben hafta sonuna geldim 3 günlük mesajda seni geçtim 😱
Eurovision ve 16 konum sayesinde yokluğumu hissettirmemişim listelerde
Nerdeyse @Aserat ı da geçecekmişim.
Bu tabloya göre evet ben gerçektende çenesi düşükmüşüm
eski 5 mesajını sil . 11.111 olmuşsun 5 mesaj öncedenBen @DarkLegenD in üstüne çıkıp onu ezmişim ya o yeter bana, gerisi önemli değil
TeşekkürlerYeni üye olarak gayet iyi , zamanla daha alışırsın tebrikler
Mesajlarımın hepsi birbirinden kaliteli, hiçbirini silmeye kıyamameski 5 mesajını sil . 11.111 olmuşsun 5 mesaj öncedenA
Ben 22.222 ekran resmi alacaktım ama o esnada Survivor çok heyecanlıydı, hatırlayana kadar 60 mesaj fazla yazmıştım
Tipik sıvacı hareketiMesajlarımın hepsi birbirinden kaliteli, hiçbirini silmeye kıyamam
@DarkLegenD i sıvayın. Çok aç sıvanmayaEskisi gibi etrafı sıvayamadığımız için biz de böyle kendimizi sıvıyoruz @MEnes ile ne yapalım
Karşı cinsin zekisinden korkacaksın derdim hep.Tipik sıvacı hareketi
Sen direk pat diye dedin, @MEnes de geçen üstü kapalı inceden kendisini sıvadı, tabi ben hemen çaktım
Napalım üstadım zaten 7 mesaj yazmışım hepi topu. Bu mesajlar arasında kendimi sıvama olmasa ne anlarım ben o işte.Eskisi gibi etrafı sıvayamadığımız için biz de böyle kendimizi sıvıyoruz @MEnes ile ne yapalım
Sana zararım dokunmayacağını bildiğin için korkmuyorsunKarşı cinsin zekisinden korkacaksın derdim hep.Senden de korkulur normalde ama ben korkmuyorum elbette.
Napalım üstadım zaten 7 mesaj yazmışım hepi topu. Bu mesajlar arasında kendimi sıvama olmasa ne anlarım ben o işte.Bu arada gece uyanabilirsem Houston-Gsw maçına gelirim. Mükemmel maç olacaktır.
Sıva tabi ya işimiz bu zatenKarşı cinsin zekisinden korkacaksın derdim hep.Senden de korkulur normalde ama ben korkmuyorum elbette.
Napalım üstadım zaten 7 mesaj yazmışım hepi topu. Bu mesajlar arasında kendimi sıvama olmasa ne anlarım ben o işte.Bu arada gece uyanabilirsem Houston-Gsw maçına gelirim. Mükemmel maç olacaktır.
Kesinlikle nasıl da bunu bildiğimi bildiğin için ona göre yazdın mesajını.Sana zararım dokunmayacağını bildiğin için korkmuyorsun
Kıyamam sana zaten
Lebronspor kendini 2. maça hazırlamaya başlamıştır. 7 maçlık seride ilk maçı kaybettik diye ah vah edecek değiliz.Sıva tabi ya işimiz bu zatenDünkü maç da mükemmeldi, Boston nasıl parçaladı Lebronspor'u ama
O zaman gece konuyu açarım ben, seri olarak açayım diyorum her maça konu açmaya üşeniriz biz Efe falan da yokBir tane batı bir tane doğu için açarım onlardan devam ederiz
Aaa bilmeyen yok ama sempatik sapıkSapık olduğunu nerden çıkardın iftiracı
Sempatiği benim sapığı senin olsunAaa bilmeyen yok ama sempatik sapık
Aaa olsun bu civarları tutturur 300 e çıkarsan yeter bence tabi tekrar düşmezsenBi sen olamayız ama.
Sapık sana lazım asıl beeSempatiği benim sapığı senin olsun
Onu nerden çıkardın be sersemSapık sana lazım asıl bee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?