Haftanın En Çok Mesaj Yazılan Konuları
Haftanın En Çok Reaksiyon Puanı Alan Mesajları
Yine damga vurmuşsun tüm gruplara gerçekten tebrik ediyorum buradaki zirve dosya ekleme olayı üstelikYasak Elma
Her gruba damga vurmuşum
Beğendim yakıştırmanıYine damga vurmuşsun tüm gruplara gerçekten tebrik ediyorum buradaki zirve dosya ekleme olayı üstelik
Şu adam bir, sen iki hit konusunda.
Geri çekip beğeni atmıştım zaten. Ama şimdi baktım sadece geri çekmiş gibi gözüküyorum.Beğendim yakıştırmanı
Sana da tebrikler, reaksiyonda 3. olmuşsun, sana üzücü atan ve sıralama olarak 3.ler arasında en sonda olmanı sağlayan @xdragxx i kınıyoruz(geri çekme yerine beğeni yapabilirdi)
Sadece üzücünü çektiğini sandım. Başka tepki attığını bilmiyordum ama sıralama etkilenmiş her şekildeGeri çekip beğeni atmıştım zaten. Ama şimdi baktım sadece geri çekmiş gibi gözüküyorum.
Hayır üzücümü çekip beğeni atmıştım ve sonrasında o konuya hiç girmedim. Ama sen bunu dedikten sonra konuya girdim ve konuya hiç bir tepki vermemiş gözüküyordum. Tuhaf beğenimi kendim geri çekmediysem nasıl kendi kendine çekilmiş anlamadım.Sadece üzücünü çektiğini sandım. Başka tepki attığını bilmiyordum ama sıralama etkilenmiş her şekilde
Yasak Elma
Her gruba damga vurmuşum
Yasak Elma ve Atiye ile damga vurmuşsun resmen.Yasak Elma
Her gruba damga vurmuşum
TeşekkürlerYasak Elma ve Atiye ile damga vurmuşsun resmen.Tebrikler.
3.sezon konusunu da açarsın inşallah.Teşekkürler
Atiye, beni en çok sevindiren o oldu hem ilk konum hem de ilgi olması
Onu bırakmazlar bana. Uyandırdım insanları3.sezon konusunu da açarsın inşallah.
5 | @The_Erinch - Biri Pembe Dizi mi Dedi ??? | @The_Erinch | 11 |
6 | @The_Erinch - Atari Salonları..... Bir Jetonun Dünyalara Bedel Olduğu Dönemler....... | @The_Erinch | 11 |
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?