Ayrı yapım şirketlerini nasıl ''sana göre'' aynı görebiliyorsun?Bana göre şu an hekimoğlu da ay yapım @Yiğitt iki ay yapım dizisi salı günleri çarpışıyor bence
Ayrı yapım şirketlerini nasıl ''sana göre'' aynı görebiliyorsun?Bana göre şu an hekimoğlu da ay yapım @Yiğitt iki ay yapım dizisi salı günleri çarpışıyor bence
Aynı işte ikisinden de Kerem para kaldırıyorAyrı yapım şirketlerini nasıl ''sana göre'' aynı görebiliyorsun?
Ay Yapım dizisi değil bu.Ay yapım yine tutturdu gibi
11 de sihir annem varZahide Yetiş büyük ihtimalle 11.00'e alınıp 13.45'e kadar sürecek. Şu an 12.45'te başlayıp 15.45'e kadar gidiyor zaten. Dediğin gibi saat olayı sıkıntıya giriyor bu durumda... Acaba 15.00 gibi başlasa Gelinim Mutfakta? O saatlerde iş yapmaz mı? Onur Büyüktopçu daha önce Yemekteyiz ile o saatlerde ses getirmişti?
Kaldırılır, mesela bugün ve yarına yok. Akıştan çıkmış görünüyor.11 de sihir annem var
tm uyduruk yayın akışlaru varKaldırılır, mesela bugün ve yarına yok. Akıştan çıkmış görünüyor.
sonuçta kerem çatay bana göre medle mf de aynıAy Yapım dizisi değil bu.
Med’le MF aynı zaten. Medyapım’ın sitesinde MF’nin Medyapım bünyesinde bir şirket olduğu yazıyor. Ama bu dizinin jeneriğinde yapımcı olarak Ömer Özgüner ve Ümmü Burhan’ın adı yazıyor. Ojo Pictures ayrı olarak yazıyor. İki şirketin sahibi aynı evet ama Yeni Hayat Ay Yapım dizisi değil kısaca.sonuçta kerem çatay bana göre medle mf de aynı