YENİ HAYAT - KANAL D var yine de sen bilirsin...Şu an tek dizi var o da üste yazılacak kadar öne çıkmıyor MD ve BZÇ olsa onlar üstte olurdu.
YENİ HAYAT - KANAL D var yine de sen bilirsin...Şu an tek dizi var o da üste yazılacak kadar öne çıkmıyor MD ve BZÇ olsa onlar üstte olurdu.
Makbule Kosif batıracağı için her alanda alt sıralara alışsa iyi olacak.YENİ HAYAT - KANAL D var yine de sen bilirsin...
Şu an tek dizi var o da üste yazılacak kadar öne çıkmıyor MD ve BZÇ olsa onlar üstte olurdu.
Zahide Yetiş yükselmiş sonunda, bir ara AB grubunda ilk 100'e giremiyordu. Sonunda izleyicinin ilgisini çekmeye başladı sanırım, bu şekil gider inşallah. Kanalı da günü de kurtarır.Tebrikler Masterchef
Tebrikler kızlar... Gelinim Mutfakta hiç başlamasın bence...
TOTAL
24 GERCEGIN PESINDE STAR TV 1,30 8,21
31 DIDEM ARSLAN YILMAZ'LA VAZGECME SHOW TV 1,17 6,81
36 ZAHIDE YETIS'LE GELIN GORUN KANAL D 1,08 6,84
AB
35 ZAHIDE YETIS'LE GELIN GORUN KANAL D 0,98 6,91
41 GERCEGIN PESINDE STAR TV 0,93 6,60
51 DIDEM ARSLAN YILMAZ'LA VAZGECME SHOW TV 0,78 5,07
Zahide yükselmişken harcayacaklar ona üzülüyorum, 3 sezon yayınlamışsın işte ne uzatıyorsun GM'yi...Zahide Yetiş yükselmiş sonunda, bir ara AB grubunda ilk 100'e giremiyordu. Sonunda izleyicinin ilgisini çekmeye başladı sanırım, bu şekil gider inşallah. Kanalı da günü de kurtarır.
Gelinim Mutfakta yeni saatinde denenmeli, yıllardır izleyici çeken bir yapım. Yoruldu gibi de geliyor aslında ama izleyicilerin ekran alışkanlığı da var, bakalım ne yapacak yeni saatinde yeni sunucusuyla? İlk 50 kalırsa çok rahat kanalı kurtarır yine.
Zahide Yetiş büyük ihtimalle 11.00'e alınıp 13.45'e kadar sürecek. Şu an 12.45'te başlayıp 15.45'e kadar gidiyor zaten. Dediğin gibi saat olayı sıkıntıya giriyor bu durumda... Acaba 15.00 gibi başlasa Gelinim Mutfakta? O saatlerde iş yapmaz mı? Onur Büyüktopçu daha önce Yemekteyiz ile o saatlerde ses getirmişti?Zahide yükselmişken harcayacaklar ona üzülüyorum, 3 sezon yayınlamışsın işte ne uzatıyorsun GM'yi...
Yani bence Zahide kıpırdatılmamalı, GM haber önü olmalıZahide Yetiş büyük ihtimalle 11.00'e alınıp 13.45'e kadar sürecek. Şu an 12.45'te başlayıp 15.45'e kadar gidiyor zaten. Dediğin gibi saat olayı sıkıntıya giriyor bu durumda... Acaba 15.00 gibi başlasa Gelinim Mutfakta? O saatlerde iş yapmaz mı? Onur Büyüktopçu daha önce Yemekteyiz ile o saatlerde ses getirmişti?
Bence de, şu an en mantıklı o görünüyor. Kanalın akışı hala güncelleniyor, reytinglerden sonra bir karar alırlar sanırım.Yani bence Zahide kıpırdatılmamalı, GM haber önü olmalı
Ay yapım yine tutturdu gibi'Yeni Hayat' çok sürpriz yükseliş yaşamış, AB grubunda 5.60 reytingi hiç ama hiç beklemezdim. Çok sevindim oranlarına. Perşembe akşamları 'Mucize Doktor' ve 'Bir Zamanlar Çukurova' dizilerini severek izliyorum lakin her perşembe aynı reyting tablosu yerine farklı rekabetler görmeyi tercih ederim. Cuma akşamı gibi çok dizinin de evine ekmek götürdüğü günleri tercih ederim. Umarım oranlarını sabitler ve daha da artırır, perşembe akşamları rekabetine dahil olarak kanalı sırtlar en azından. Bol tekrara devam etmesi lazım kanalın.
Ay Yapım dizisi değil ki, eski adıyla Karga Seven yeni adıyla Ojo Pictures dizisi. (Hekimoğlu'nun yapımcısı)Ay yapım yine tutturdu gibi
Neticede Kerem Çatay imzası da varAy Yapım dizisi değil ki, eski adıyla Karga Seven yeni adıyla Ojo Pictures dizisi. (Hekimoğlu'nun yapımcısı)
Kerem Çatay imzası yok sayılır çünkü bu ortaklıktan önce kurulan bir hikaye bu. Yılın başında konuşuluyordu, hazırdı zaten. Kerem Çatay ortaklığı yeni sonuçta.Neticede Kerem Çatay imzası da var