'Ramo' Yeni Sezona Yeni Gününde Başlıyor! | Show TV

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,747
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
EhI2lqUXkAA46sw

'Ramo' yeni sezona yeni gününde başlıyor!

Yönetmenliğini Çağatay Tosun'un üstlendiği, kadrosunda; Murat Yıldırım, Esra Bilgiç, İlker Aksum ile Yiğit Özşener'in yer aldığı ve oyuncu kadrosunda büyük bir değişiklik yapan dizi yeni sezonda gününü de değiştirdi.

Geçtiğimiz sezon Salı günleri yayınlanan dizi, 18 Eylül'den itibaren Cuma günleri yayınlancak.

'Ramo' yeni sezon ilk bölümüyle 18 Eylül Cuma 20.00'de Show TV 'de!

Demek ki ciddi ciddi doğruymuş Twitter'daki ne idüğü belirsiz sayfaların yazdığı gün değişikliği haberi. 😱 Ama salı mahşer yeri gibi olduğu için doğru karar.

EhI2lqUXkAA46sw

'Ramo' yeni sezona yeni gününde başlıyor!

Yönetmenliğini Çağatay Tosun'un üstlendiği, kadrosunda; Murat Yıldırım, Esra Bilgiç, İlker Aksum ile Yiğit Özşener'in yer aldığı ve oyuncu kadrosunda büyük bir değişiklik yapan dizi yeni sezonda gününü de değiştirdi.

Geçtiğimiz sezon Salı günleri yayınlanan dizi, 18 Eylül'den itibaren Cuma günleri yayınlancak.

'Ramo' yeni sezon ilk bölümüyle 18 Eylül Cuma 20.00'de Show TV 'de!

1.si neden cuma günü oldu
2.si olan güldür güldür e oldu hangi gün acaba
3. Zaten izlemiyordum izleyemezdim dizim vardı o gün cuma günü de dizim var yine izlemem izleyemem :A

1.si neden cuma günü oldu
2.si olan güldür güldür e oldu hangi gün acaba
3. Zaten izlemiyordum izleyemezdim dizim vardı o gün cuma günü de dizim var yine izlemem izleyemem :A
Gün değişikliği bence saçma oldu, en azından Salı günü az çok izleyen kitlesi vardı. O kitle Cuma günü izler mi bilemem. Ayrıca Salı günü de 7 dizi vardı, Cuma da 7 dizi var. Değişen pek bir şey yok.

Güldür Güldür büyük ihtimalle Perşembe günü oldu. :A
En azından kendi izleyicisi yine izlerdi. Şimdi Hercai, Babil, Arka Sokaklar, Kırmızı Oda, Payitaht'tan izleyici çeker mi bilemem. :A

Gün değişikliği bence saçma oldu, en azından Salı günü az çok izleyen kitlesi vardı. O kitle Cuma günü izler mi bilemem. Ayrıca Salı günü de 7 dizi vardı, Cuma da 7 dizi var. Değişen pek bir şey yok.

Güldür Güldür büyük ihtimalle Perşembe günü oldu. :A

En azından kendi izleyicisi yine izlerdi. Şimdi Hercai, Babil, Arka Sokaklar, Kırmızı Oda, Payitaht'tan izleyici çeker mi bilemem. :A
Çekmez tabiki batar ah be harika dizi ve harcanıcak Allah cezanı Show