Salı günü sezon içerisinde tekrar dolacak ama bir şekilde. Kanalın iki dizisi var, Salı günü kitlesi olan bir diziyi değiştirmese daha iyi olabilir miydi acaba?Bence doğru karar cuma günü, salı günü kitlesi Edho ile çok benzer
Geçen sezon aniden Perşembe'ye almıştı programı, sadece 1 hafta dayandı. Bu sezon hafta sonu imkansız, hafta içi de yine sadece Perşembe uygun. Onu da izleyici kitlesinden edebilir.Güldür Güldür'ü yerinden oynattıklarına pişman olacaklar bence. Çok uzun sürmez bence cuma macerası.
Aynen bence de saçma oldu 7 dizi cuma da da var bence de güldür güldür perşembe reytingleri kötü gelirse çarşamba ya çekerler diye düşünüyorum yani kendi izleyicisi izlerdi bence çekemez izleyici falan ab grubunda geçerse hercaiyi geçerGün değişikliği bence saçma oldu, en azından Salı günü az çok izleyen kitlesi vardı. O kitle Cuma günü izler mi bilemem. Ayrıca Salı günü de 7 dizi vardı, Cuma da 7 dizi var. Değişen pek bir şey yok.
Güldür Güldür büyük ihtimalle Perşembe günü oldu.
En azından kendi izleyicisi yine izlerdi. Şimdi Hercai, Babil, Arka Sokaklar, Kırmızı Oda, Payitaht'tan izleyici çeker mi bilemem.![]()
Olan Ramo'ya değil ama Güldür Güldür'e olacak. Oyuncağa çevirip ikide bir gün değiştirip durur artık program. EDHO başlayana kadar yine izleyici ona yönelebilirdi, şimdi Salı günü ortalık tamamen EDHO'ya kaldı.Aynen bence de saçma oldu 7 dizi cuma da da var bence de güldür güldür perşembe reytingleri kötü gelirse çarşamba ya çekerler diye düşünüyorum yani kendi izleyicisi izlerdi bence çekemez izleyici falan ab grubunda geçerse hercaiyi geçer![]()
Aynen olan güldür güldür e oldu inş tutar valla ya oyuncak oldu NEE ÇEKTİİİ BEEE YAZIIK yani izlenirdi edho başlayana kadar edho ve menajerimi ara ve hekimoğluna kaldı meydan masumlar apartmanı gelince baraj daha çok düşer bence aynen sürpriz yapabilir ramo belki bende hiç güvenmiyorumOlan Ramo'ya değil ama Güldür Güldür'e olacak. Oyuncağa çevirip ikide bir gün değiştirip durur artık program. EDHO başlayana kadar yine izleyici ona yönelebilirdi, şimdi Salı günü ortalık tamamen EDHO'ya kaldı.
Cuma günü sürpriz yapar belki, ama hiç güvenmiyorum.![]()
Ramonun salı günü bir kitlesi olduğunu söylemek pek doğru değil hatta dizi düşen bir ivmedeydi. Yeni senaryo ile yeni bir dizi gibi başlaması bence çok iyiSalı günü sezon içerisinde tekrar dolacak ama bir şekilde. Kanalın iki dizisi var, Salı günü kitlesi olan bir diziyi değiştirmese daha iyi olabilir miydi acaba?
Güldür güldürün bir Reyting kaygısı yok ama tekrarları bile kanala yeterGüldür Güldür'ü yerinden oynattıklarına pişman olacaklar bence. Çok uzun sürmez bence cuma macerası.
Masumlar Apartmanı'nın Baraj'ı düşüreceğini nasıl düşünüyorsunuz cidden çok merak ediyorum.Aynen olan güldür güldür e oldu inş tutar valla ya oyuncak oldu NEE ÇEKTİİİ BEEE YAZIIK yani izlenirdi edho başlayana kadar edho ve menajerimi ara ve hekimoğluna kaldı meydan masumlar apartmanı gelince baraj daha çok düşer bence aynen sürpriz yapabilir ramo belki bende hiç güvenmiyorum![]()
Yeni sezona başlayan dizilerin düşük başladığı ortada. En azından salı günü 3 reytingle bir başlangıç yapabilridi bence. İlerleyen zamanlar da dahada yükselirdi belki yeni senaryosuyla. Kadrosu yenilendi, belki sürpriz yapar Cuma günü onu bilemem.Ramonun salı günü bir kitlesi olduğunu söylemek pek doğru değil hatta dizi düşen bir ivmedeydi. Yeni senaryo ile yeni bir dizi gibi başlaması bence çok iyi
Hercai nin kızım ve gülperi dizisinin nasıl bitirdiyse öyle düşünüyorumMasumlar Apartmanı'nın Baraj'ı düşüreceğini nasıl düşünüyorsunuz cidden çok merak ediyorum.Birbirinden çok farklı diziler, türler. Hekimoğlu bu hafta gibi devam ederse Kanal D şutlar o diziyi. Total'de Baraj'ın gerisinde kaldı. Menajerimi Ara da rakipsiz izlenir rahat rahat.
Yeni sezona başlayan dizilerin düşük başladığı ortada. En azından salı günü 3 reytingle bir başlangıç yapabilridi bence. İlerleyen zamanlar da dahada yükselirdi belki yeni senaryosuyla. Kadrosu yenilendi, belki sürpriz yapar Cuma günü onu bilemem.
Hekimoğlu'na gün değişikliği falan tanımaz kanal, ama ben hala daha izleyicinin tam olarak döndüğünü düşünmüyorum. En azından Eylül sonuna kadar dizilere şans tanınmalı, ani kararlar alınmamalı.Hercai nin kızım ve gülperi dizisinin nasıl bitirdiyse öyle düşünüyorum![]()
şutlamaktan kast ettiğin final mi gün değişikliği mi bence günü değişir gibi geliyor bana bilemem Menajerimi Ara aynen iyi izlenir
Bence de geri dönerlerHekimoğlu'na gün değişikliği falan tanımaz kanal, ama ben hala daha izleyicinin tam olarak döndüğünü düşünmüyorum. En azından Eylül sonuna kadar dizilere şans tanınmalı, ani kararlar alınmamalı.
Kızım yanlış hatırlamıyorsam tek sezonluk bir diziydi, Gülperi ise Hercai ile tür olarak benziyordu bence. Aynı tür olduğu için onu bitirmesi normal.![]()
Hercai birinci değildi ki arka sokaklar ve babil 1.ydiATV NİN DİZİSİ 1.CİYDİ.HERCAİ.aarka sokakllar ve hercaiyle kapışççak..ramoda dahıl oldu..