7-13 Eylül 2020 | Fav10 Haftanın Trendleri

Sherlock

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
47,948
Puanı
1,060

Haftanın En Çok Mesaj Yazılan Konuları

Haftanın En Çok Reaksiyon Puanı Alan Mesajları

Yasak Elma :love1:

Her gruba damga vurmuşum :A
Yine damga vurmuşsun tüm gruplara gerçekten tebrik ediyorum buradaki zirve dosya ekleme olayı üstelik :Z

Şu adam bir, sen iki hit konusunda. :A

images

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Yine damga vurmuşsun tüm gruplara gerçekten tebrik ediyorum buradaki zirve dosya ekleme olayı üstelik :Z

Şu adam bir, sen iki hit konusunda. :A

images
Beğendim yakıştırmanı :ppp:

Sana da tebrikler, reaksiyonda 3. olmuşsun, sana üzücü atan ve sıralama olarak 3.ler arasında en sonda olmanı sağlayan @xdragxx i kınıyoruz :A (geri çekme yerine beğeni yapabilirdi)

• Üzücü
Reactions: Tolstoyevski
Beğendim yakıştırmanı :ppp:

Sana da tebrikler, reaksiyonda 3. olmuşsun, sana üzücü atan ve sıralama olarak 3.ler arasında en sonda olmanı sağlayan @xdragxx i kınıyoruz :A (geri çekme yerine beğeni yapabilirdi)
Geri çekip beğeni atmıştım zaten. Ama şimdi baktım sadece geri çekmiş gibi gözüküyorum.

• Beğendim
Geri çekip beğeni atmıştım zaten. Ama şimdi baktım sadece geri çekmiş gibi gözüküyorum.
Sadece üzücünü çektiğini sandım. Başka tepki attığını bilmiyordum ama sıralama etkilenmiş her şekilde:A

Sadece üzücünü çektiğini sandım. Başka tepki attığını bilmiyordum ama sıralama etkilenmiş her şekilde:A
Hayır üzücümü çekip beğeni atmıştım ve sonrasında o konuya hiç girmedim. Ama sen bunu dedikten sonra konuya girdim ve konuya hiç bir tepki vermemiş gözüküyordum. Tuhaf beğenimi kendim geri çekmediysem nasıl kendi kendine çekilmiş anlamadım.

• Beğendim