7 - 13 Ekim 2013 | Haftalık Dizi Reytingleri

Beren Saat KVPyi farkla geçiyordu neden bahsediyorsunuz ? (Fatma Gülün Suçu Ne ) %41 Share kadar vuruyordu 😉

Arka Sokaklarda 15.6 ya vurmuş dizi ! <3

Beren Saat KVPyi farkla geçiyordu neden bahsediyorsunuz ? (Fatma Gülün Suçu Ne ) %41 Share kadar vuruyordu 😉

Arka Sokaklarda 15.6 ya vurmuş dizi ! <3
Yanlız " du du du du " geçmiş geçmişte kalmış şimdi attığı farka bak istersen.

Başarıdan önemli olan o başarıyı sürdürmektir. 😉

Yanlız " du du du du " geçmiş geçmişte kalmış şimdi attığı farka bak istersen.

Başarıdan önemli olan o başarıyı sürdürmektir. 😉

Çok çok haklısın. KVP'de artık 15-16 ya vuramıyor oda eski başarısı yoksa KVP gunumuzdekı en iyi dizi hatta Türkiye'ye gelmiş en iyi dizi.

Çok çok haklısın. KVP'de artık 15-16 ya vuramıyor oda eski başarısı yoksa KVP gunumuzdekı en iyi dizi hatta Türkiye'ye gelmiş en iyi dizi.
Sistemde 10'u geçen kaç dizi var Allah aşkına reytingleri daha iyi görün diye geçmiş reytingler yaptık eskiden her dizi 15 , 19 alıyordu şimdi 7 , 8'i gören dizi iyidir.

Vadi sistemde ilkleri başarıyor her hafta 10'u bırak 11'i görüyor.

Ama o AGB dönemdiydi sistem değişti AGB şimdi de olsa Vadi 15 + alırdı bence.
AGB ile kıyaslayacak olursak zaten büyük fark var ama AGB olmasa da geçen sene mesela Muhteşem Yüzyıl A/B'de 14 reyting alıyormuş TNS'de. Bu sene o oranlara yaklaşabilen bir dizi yok A/B'de.

3-4 yıl önceki Kurtlar Vadisi Pusu, Muhteşem Yüzyıl ve Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin ilk sezonları TNS olsa da bence 20 reytinge ulaşabilirdi.

Ben onunla pek alakalı olduğunu sanmıyorum. Mesela Star sadece iki dizi yaptı Medcezir ve Aramızda Kalsın. İkisi de iyi başladı ama öyle çok yüksek oranlar alamadı.

ATV de Kaçak ve Ben Onu Çok Sevdim'i yaptı sadece. Kaçak tuttu, çok iyi başladı ama alabildiği reytingler belli. Ben Onu Çok Sevdim zaten ortalarda yok.

Sadece Kanal D bu sene çok dizi yaptı o da hem geçen yıl biten dizileri olduğundan hem de bazı dizileri istenen performansta olmadığından bir bakıma mecburdu...

Koskoca Türkiye maçları 20 reytinge zar zor çıkıyor dizilerin çıkabileceğini düşünmüyorum açıkcası.

11. olmasini düzelttim, tesekkürler

Ne çektin be Ömer. 😛

Arka sokaklar ve Kanald nin bir çok dizisi gün değiştirmeli galip derviş ve çalıkuşu hariç