Vadiyi unutmaBence dizilerin ömrü yavaş yavaş geçiyor. Yani tabii ki dizilerin ömrü hiçbir zaman dolmaz Türkiye'de ama eskisi gibi ekrana kilitleyen diziler çıkmıyor. Hem dizilere doyum söz konusu hem de artık internetin iyice yaygınlaşmasıyla televizyonun yavaş yavaş evdeki kişiler için tek eğlence aracı olmaktan çıkıyor olması...
Tabii henüz bu durum çok net gözükmüyor ama gittikçe belirginleşmeye başlayacaktır. Bir yeni dizinin alabileceği en iyi reyting Karadayı'nın reytingleri kadar gibi geliyor bana. 15-20 reytingli diziler bir daha kolay kolay göremeyiz bence. Zaten maçlar dışında o rakamlara ulaşan neredeyse yok.![]()
O yeni dizi değil ki kaç yıllık dizi büyük bir takipçi kitlesi var. Kendi çizgisini koruduğu sürece ciddi düşüş yaşamaz ama o da eskisi gibi çok büyük rakamlar alamıyor.Vadiyi unutmao reytingleri alabilecek tek dizi
![]()
Arka sokaklar çarşamba olursa o reytingleri kolay alır benceO yeni dizi değil ki kaç yıllık dizi büyük bir takipçi kitlesi var. Kendi çizgisini koruduğu sürece ciddi düşüş yaşamaz ama o da eskisi gibi çok büyük rakamlar alamıyor.![]()
Ama o AGB dönemdiydi sistem değişti AGB şimdi de olsa Vadi 15 + alırdı bence.O yeni dizi değil ki kaç yıllık dizi büyük bir takipçi kitlesi var. Kendi çizgisini koruduğu sürece ciddi düşüş yaşamaz ama o da eskisi gibi çok büyük rakamlar alamıyor.![]()
Abi iki gruba da "Görüş Günü Kadınları" eklenmemiş
Nasıl tablo Ömer. 😛Birazdan ekleyip yeni listeleri eklerimTesekkürler bilgi icin 😉
Dediğinden öte ben durumu şuna bağlıyorum ; tns sisteminin az reyting getirisi kanalları çok çeşitliliğe götürdü. Baktı kanallar ölçüm şirketi'nin eli sıkı , dizilerin tutma şansı düşük ilerliyor hemen dört elden dizi yapmaya başladılar ola ki bi ikisi tutmaz diye. Bu durum dizilerin seyirci üzerinde ki etkisini azalttı, çok çeşitlilikte kalite artar ama mevla büyük olmaz. Önceden kanallar yeni sezona 2 tane bomba işler yapıyodu ve yaptıkları da cidden çeşitlilikten öte iyi öyküsü olan, rejisi ve kadrosu sağlam olanlardı. Bu durumda az çeşit sunup ama sağlam diziler koyan kanallara izleyici hem emeğin karşılığı olarak kitleniyodu hem de az çeşitliliğin artıkarı da etkili oluyodu büyük reytinglere. Kanal da bakıyodu zaten o iki dizi nerdeyse 5 günü kurtarıyor, az ve öz diyodu.Bence dizilerin ömrü yavaş yavaş geçiyor. Yani tabii ki dizilerin ömrü hiçbir zaman dolmaz Türkiye'de ama eskisi gibi ekrana kilitleyen diziler çıkmıyor. Hem dizilere doyum söz konusu hem de artık internetin iyice yaygınlaşmasıyla televizyonun yavaş yavaş evdeki kişiler için tek eğlence aracı olmaktan çıkıyor olması...
Tabii henüz bu durum çok net gözükmüyor ama gittikçe belirginleşmeye başlayacaktır. Bir yeni dizinin alabileceği en iyi reyting Karadayı'nın reytingleri kadar gibi geliyor bana. 15-20 reytingli diziler bir daha kolay kolay göremeyiz bence. Zaten maçlar dışında o rakamlara ulaşan neredeyse yok.![]()
Benim önerimi dikkate alıp mesut yar veya irfan şahin görürse burda belki alır
Medcezir’in olmadığı hafta AB’de sadece Muhteşem Yüzyıl ile ilk on arasında yer alırken.TOTAL’de Aramızda Kalsın 10. oldu.