Beren Saat KVPyi farkla geçiyordu neden bahsediyorsunuz ? (Fatma Gülün Suçu Ne ) %41 Share kadar vuruyordu 😉
Arka Sokaklarda 15.6 ya vurmuş dizi ! <3
Yanlız " du du du du " geçmiş geçmişte kalmış şimdi attığı farka bak istersen.Beren Saat KVPyi farkla geçiyordu neden bahsediyorsunuz ? (Fatma Gülün Suçu Ne ) %41 Share kadar vuruyordu 😉
Yanlız " du du du du " geçmiş geçmişte kalmış şimdi attığı farka bak istersen.
Başarıdan önemli olan o başarıyı sürdürmektir. 😉
Sistemde 10'u geçen kaç dizi var Allah aşkına reytingleri daha iyi görün diye geçmiş reytingler yaptık eskiden her dizi 15 , 19 alıyordu şimdi 7 , 8'i gören dizi iyidir.Çok çok haklısın. KVP'de artık 15-16 ya vuramıyor oda eski başarısı yoksa KVP gunumuzdekı en iyi dizi hatta Türkiye'ye gelmiş en iyi dizi.
Geçen yıl reytinglerine bakmadın sanırım Vadi 16 reyting aldı. intikam bu sezon 5 reyting bile alamıyorÇok çok haklısın. KVP'de artık 15-16 ya vuramıyor oda eski başarısı yoksa KVP gunumuzdekı en iyi dizi hatta Türkiye'ye gelmiş en iyi dizi.
Geçen yıl reytinglerine bakmadın sanırım Vadi 16 reyting aldı. intikam bu sezon 5 reyting bile alamıyor
İntikam da 5 almıştıNasıl ya şimdi bakamam ama hatırladıgıma göre KVp sezon fınalınde 14'E zor vurmuştu .s
İntikamı demiyorum , Fatma Gülü diyorum Kvp yi geçiyordu . sanırım kvp tnt'dydi ama.İntikam da 5 almıştı
Agb dönemiydi onlar şike dönemiİntikamı demiyorum , Fatma Gülü diyorum Kvp yi geçiyordu . sanırım kvp tnt'dydi ama.
Öyle bir geçer zaman ki'nin 20 reytinge vurmasıdamı şikeydi?Agb dönemiydi onlar şike dönemi
AGB ile kıyaslayacak olursak zaten büyük fark var ama AGB olmasa da geçen sene mesela Muhteşem Yüzyıl A/B'de 14 reyting alıyormuş TNS'de. Bu sene o oranlara yaklaşabilen bir dizi yok A/B'de.Ama o AGB dönemdiydi sistem değişti AGB şimdi de olsa Vadi 15 + alırdı bence.![]()
Dediğinden öte ben durumu şuna bağlıyorum ; tns sisteminin az reyting getirisi kanalları çok çeşitliliğe götürdü. Baktı kanallar ölçüm şirketi'nin eli sıkı , dizilerin tutma şansı düşük ilerliyor hemen dört elden dizi yapmaya başladılar ola ki bi ikisi tutmaz diye. Bu durum dizilerin seyirci üzerinde ki etkisini azalttı, çok çeşitlilikte kalite artar ama mevla büyük olmaz. Önceden kanallar yeni sezona 2 tane bomba işler yapıyodu ve yaptıkları da cidden çeşitlilikten öte iyi öyküsü olan, rejisi ve kadrosu sağlam olanlardı. Bu durumda az çeşit sunup ama sağlam diziler koyan kanallara izleyici hem emeğin karşılığı olarak kitleniyodu hem de az çeşitliliğin artıkarı da etkili oluyodu büyük reytinglere. Kanal da bakıyodu zaten o iki dizi nerdeyse 5 günü kurtarıyor, az ve öz diyodu.
Bence şu an ki durum anlattığım durumun değişmesi yüzünden bu halde, kanallar eskisi gibi 2 bomba iş koysalar ekrana riske alıp, belki 25 değil ama 13-18 arası rakamlar görebilirler. Kısaca,Çok çeşitlilik hem seyircinin dizi üzerinde ki izleme şevkini kırdı hem de rekabeti tırmandırdığı için reytinglere olumsuz yansıdı.
Bence AGB gerçekleri gösteriyordu Arka sokaklar mardinde terörist avına çıktı diye kanal d de cem uzanın dizisi Sihirli annemi tekrar başlatmaktan dolayı Agb baskına uğradıÖyle bir geçer zaman ki'nin 20 reytinge vurmasıdamı şikeydi?
Bence AGB gerçekleri gösteriyordu Arka sokaklar mardinde terörist avına çıktı diye kanal d de cem uzanın dizisi Sihirli annemi tekrar başlatmaktan dolayı Agb baskına uğradı
Eline Sağlık Ömer Abi.Güze tablo olmuş.
Ama yazıda bir sorun var galiba.
Total'de 11. olmuş.Ab'de 9. olmuş dizi.Ab' 2 dizi girmiş listeye. @Yakamoz-Asi .
![]()
Koskoca Türkiye maçları 20 reytinge zar zor çıkıyor dizilerin çıkabileceğini düşünmüyorum açıkcası.AGB ile kıyaslayacak olursak zaten büyük fark var ama AGB olmasa da geçen sene mesela Muhteşem Yüzyıl A/B'de 14 reyting alıyormuş TNS'de. Bu sene o oranlara yaklaşabilen bir dizi yok A/B'de.
3-4 yıl önceki Kurtlar Vadisi Pusu, Muhteşem Yüzyıl ve Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin ilk sezonları TNS olsa da bence 20 reytinge ulaşabilirdi.
Ben onunla pek alakalı olduğunu sanmıyorum. Mesela Star sadece iki dizi yaptı Medcezir ve Aramızda Kalsın. İkisi de iyi başladı ama öyle çok yüksek oranlar alamadı.
ATV de Kaçak ve Ben Onu Çok Sevdim'i yaptı sadece. Kaçak tuttu, çok iyi başladı ama alabildiği reytingler belli. Ben Onu Çok Sevdim zaten ortalarda yok.
Sadece Kanal D bu sene çok dizi yaptı o da hem geçen yıl biten dizileri olduğundan hem de bazı dizileri istenen performansta olmadığından bir bakıma mecburdu...
11. olmasini düzelttim, tesekkürler![]()
Ne çektin be Ömer. 😛
11. olmasini düzelttim, tesekkürler![]()
Abi iki gruba da "Görüş Günü Kadınları" eklenmemiş