7 Şubat 2018 Çarşamba Reyting Sonuçları

yuh gız bu ne 😱 çarşamba gecesine bir anda 15 reytinglik kitle ithal edilmiş

Müstakbel kardeş kanalımız Disney Channel AB'de çoşmuş 7 programla.

Bu arada Delibal gibi kaliteli ve güzel bir filmin reytingleri çok kötü gelmiş. Bu mudur kalitenin cevabı? Üzüldüm doğrusu...

Sanırım TRT 50.yılını 2.haftada da kutladı

Sen Anlat Karadeniz'e kocaman tebrikler
Dizi hem aksiyon severleri çekiyor ekrana hem de aşk meşk hayranı ergenleri hem de entrika severleri ekrana kilitliyor
Ben hala Eyşan'ın şekil değiştirip diziye katılmasının şokunu yaşıyorum
@xBUGRAx

Eeee Dirilişten başka yapım izlenmiyor mu, diriliş izlemeyenler nerde deniliyordu
Al işte burdayız

Bu arada sen hala Eyşan'ı izlemedin mi

Çarşamba akşamları 2-3 haftada %50'lik izleyici artışı yaşamış, bence Diriliş için Sudan'dan falan ithal seyirci getirdik başka açıklaması olamaz

Ne var canım o da sponsor olmuş.
İlker ve Burçin'siz film çekerlerse sonuç bu olur, yapacak bir şey yok .ss

Müstakbel kardeş kanalımız Disney Channel AB'de çoşmuş 7 programla.

Bu arada Delibal gibi kaliteli ve güzel bir filmin reytingleri çok kötü gelmiş. Bu mudur kalitenin cevabı? Üzüldüm doğrusu...

Çarşamba akşamları 2-3 haftada %50'lik izleyici artışı yaşamış, bence Diriliş için Sudan'dan falan ithal seyirci getirdik başka açıklaması olamaz
bu ne yav resmen rekora koşacak dizi reytingte bu gidişle😱 bu dizi 30 reyting alsa da diriliş 14 alır

@Çiğdem- @destere @Aserat @Thequeer @Ahmed @cookies @vadikızı @denizz19 @Dosi @ozmoturk

Diriliş 14 alıyor ama youtube yada twitter da pek esemesi okunmuyor
WTT bile oluyor bu dizi
Totelde bir dizi 18 başka dizide Ab de 18 aynı günde ayoll bukadar insan varmı bu ülkede
@Yiğitt @eskici @Harunnn60