Bulurum ben merak etme kimse olmasa da ben yüceltirim o sayfayı.Ama biz hesap sormaya bu akşamdan başlayacaz bölümümüzü de açtık Kırgın Çiçekler'e yorum yapacak adam bulabilecek misin bakalım
Bulurum ben merak etme kimse olmasa da ben yüceltirim o sayfayı.Ama biz hesap sormaya bu akşamdan başlayacaz bölümümüzü de açtık Kırgın Çiçekler'e yorum yapacak adam bulabilecek misin bakalım
Profil foton diyorum, susuyorum.anlamak mümkün değil reytinglerin şaka olmasını isterdim ama değil şunu da biliyorum survivor asla bu oranları haketmiyor.geçen yıl ki senaryolardan sonra halkımız hala izlemiş ki geçen seneki reytingleri 2ye katlamış resmen .tam bir rezalet. program da hiç bir şekilde kalite yok .yarışmacılar sadece 4 kişi haricinde fos. geçen sene all star ken bile bu kadar rt almamıştı. gönüllüler bile ünlüydü.
neyse yarın kırgın çiçeklerin reytingleri düşer survivor gibi kalitesiz bi program 1. olursa büyük küfür ederim.
Etkilenmemiş, üstüne üstlük yükselip zirveye oturmuş. Bundan iyisi Şam'da kayısı.bir @Aserat ın baba candırı etkilenmemiş
fos olmayan yarışmacıProfil foton diyorum, susuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?