67. Emmy Ödülleri (2015) Sahiplerini Buldu!

ödüller genelde hakedenlere gitmiş en iyi kadın oyuncu hariç :)

john hamm süper seçim
viola davis berbat seçim
peter dinklage harika seçim olmuş
uzo aduba idare eder gibi ondan daha iyisi vardı orange da ?
the americans da margo çok soğuk bir karakter canlandırıyor onun kazanması iyi olmuş ama ben olsam seçmezdim kadını :)
komedi ödüllerini veeep diplemiş kimseye bişey bırakmamış :)
mom dan alison janney i kutluyoruz hakediyor ödülü
olive kitteridge yine mini dizi dalında silip süpürmüş ortalığı helal olsun hakediyor tüm oyuncularıda nerdeyse ödül almış tebrik ediyoruz frances teyze ve yardımcılarını :)

arada bayağı zaman geçmiş fazla ayrıntıya girmeyeyim ama genelde hep severek izlediğim yapımlar (bir @xemrexxx ile @sokak sanati nin baskül violası işi bozuyor :) )
birde olive de bill murrray neden ödül almış bunu @OzaN a sorayım ayrıntılı cevaplar belki:)
ya adam hiç öyle etkili bir rolde değildiki öylesine kısa bir süre oynadı işte :)
ama frances teyzeyle richard amcamız sonuna kadar hakedenlerden :)
Az süresinde iyiydi Bill Murray. Zaten kategoride çok iddialı kişiler yok, adamın adı yetiyor. :)

Az süresinde iyiydi Bill Murray. Zaten kategoride çok iddialı kişiler yok, adamın adı yetiyor. :)
daha öncede ödül almıştı aynı rolle hatta o zamanda sana sormuştum bu nasıl bir ödül diye ? :) tamam dedik olabilir kazadır :) ama sanki çok müthiş iş yapmış gibi emmy dede ödülü kapınca şüphelenmeye başladım :))