bir sürü başlık var samanlıkta iğne aramak gibi bişey bir ara hızımı alamayıp sinema bölümüne geçtim
Konuyu ben açtım ayrıntılı yorumlarını bekliyorum.bir sürü başlık var samanlıkta iğne aramak gibi bişey bir ara hızımı alamayıp sinema bölümüne geçtim)
arada bayağı zaman geçmiş fazla ayrıntıya girmeyeyim ama genelde hep severek izlediğim yapımlar (bir @xemrexxx ile @sokak sanati nin baskül violası işi bozuyorKonuyu ben açtım ayrıntılı yorumlarını bekliyorum.![]()
ödülle genelde hakedenlere gitmiş en iyi kadın oyuncu hariç
john hamm süper seçim
viola davis berbat seçim
peter dinklage harika seçim olmuş
uzo aduba idare eder gibi ondan daha iyisi vardı orange da ?
the americans da margo çok soğuk bir karakter canlandırıyor onun kazanması iyi olmuş ama ben olsam seçmezdi kadını
komedi ödüllerini veeep diplemiş kimseye bişey bırakmamış
mom dan alison janney i kutluyoruz hakediyor ödülü
olive kitteridge yine mini dizi dalında silip süpürmüş ortalığı helal olsun hakediyor tüm oyunculaıda nerdeyse ödül almış tebrik ediyoruz frances teyze ve yardımcılarını![]()
kızıl saçlı kadını ben sevemedim fazla balıkEn iyi drama dizisi Mad Men olabilirdi bence sonuçta final sezonuydu ayrıca Got'un son 3 bölümü hariç 5.sezonu pek parlak değildi.
Ayrıca Mad Men'de ki kızıl saçlı kadın yine ödül alamadı var ya.İçim gitti zaten orada.
![]()
Aaa oda adaydı oda alamadı dediğim gibi Mad Men'e haksızlık oldu bence.kızıl saçlı kadını ben sevemedim fazla balık) christina hendrick i diyorsun sanırım
mad men in en iyisi elisabeth moss dur oyuncu olarak,
güzelliktede jessica pare dir![]()
Herkesin görmesinde fayda var tabii, herkes bizim gibi canlı izlemedi. O zaman burdan Olive Kitteridge'yi izlemeyen arkadaşlara çağrıda bulunayım bu mini diziyi kaçırmasınlar. GoT'u bilmeyen yoktur heralde.![]()
hangisi adaydı ? jessica pare mi ? elizabeth moss mu elizabeth moss a haksızlık yapıyorlar bu kaçıncı oldu kadın süper oyuncuAaa oda adaydı oda alamadı dediğim gibi Mad Men'e haksızlık oldu bence.![]()
Elisabethoscar ı birlikte izleyeceğiz emmy i kaçırdım
hangisi adaydı ? jessica pare mi ? elizabeth moss mu elizabeth moss a haksızlık yapıyorlar bu kaçıncı oldu kadın süper oyuncu![]()
işte elisabeth yerine violaya ödül verenlere ne kadar küfretsem azdırElisabethIste onun yerine Viola aldı ya ödül
![]()
O kadın da iyi ya ben biraz baktım diziye güzel oynuyorişte elisabeth yerine violaya ödül verenlere ne kadar küfretsem azdırbirde kaybettiği rakip bişeye benzese
)
Outcast'a ilk sıcak bakmamıştin sonra fragmanı izleyince yumuşadın.Reg E. Cathey de ödül almış hoc dizisinden ...
yakında outcast dada oynayacakmış @sürgünüm @Harunnn60 bu adamda çok iyi oyuncuduroutcast a bakarım gibi
![]()
her türlü güreşe varım kaçan aha böle olsun
bu adamı the wire dan hatırlıyorum the wire ın yeri bende ayr herkes sevemez ama bugüne kadar izlediğim en güzel dizilerden diziyi izlerken karakterlerle birlikte yaşıyordum sankiOutcast'a ilk sıcak bakmamıştin sonra fragmanı izleyince yumuşadın.Simdi bunu öğrenmende iyi oldu.
![]()
ödüller genelde hakedenlere gitmiş en iyi kadın oyuncu hariç
john hamm süper seçim
viola davis berbat seçim
peter dinklage harika seçim olmuş
uzo aduba idare eder gibi ondan daha iyisi vardı orange da ?
the americans da margo çok soğuk bir karakter canlandırıyor onun kazanması iyi olmuş ama ben olsam seçmezdim kadını
komedi ödüllerini veeep diplemiş kimseye bişey bırakmamış
mom dan alison janney i kutluyoruz hakediyor ödülü
olive kitteridge yine mini dizi dalında silip süpürmüş ortalığı helal olsun hakediyor tüm oyuncularıda nerdeyse ödül almış tebrik ediyoruz frances teyze ve yardımcılarını
arada bayağı zaman geçmiş fazla ayrıntıya girmeyeyim ama genelde hep severek izlediğim yapımlar (bir @xemrexxx ile @sokak sanati nin baskül violası işi bozuyor)
birde olive de bill murrray neden ödül almış bunu @OzaN a sorayım ayrıntılı cevaplar belki
ya adam hiç öyle etkili bir rolde değildiki öylesine kısa bir süre oynadı işte
ama frances teyzeyle richard amcamız sonuna kadar hakedenlerden![]()
mad men i izleseydin sende elisabeth moss u destekleyecektin hep bu yanlış fikirlerin işte kaliteli dizi izlememekten kaynaklanıyorViola'yı yine kıskandın bakıyorum.Kadın muhteşem oynuyor. Resmen yaşatıyor diziyi.
![]()
mad men i izleseydin sende elisabeth moss u destekleyecektin hep bu yanlış fikirlerin işte kaliteli dizi izlememekten kaynaklanıyor![]()
jürinin içine senle emre gibi iki kişi karışmış ondan arada bir hata oluyor emmy deEmmy veriyorsa ödül o kadarda kalitesiz değildir![]()
bu arada quantico yu izliyormusun ilk bölüme baktım esmer bir kız var yani güzel dizi
jürinin içine senle emre gibi iki kişi karışmış ondan arada bir hata oluyor emmy de
@sokak sanati quantico yu sordum niye ses kesildi senden)