Ajanlık yapmaya çıkarken Grammy'i de aradan çıkarmış.SZA’i izleyelim gözlerimiz bayram etsin. @kerem
Ajanlık yapmaya çıkarken Grammy'i de aradan çıkarmış.SZA’i izleyelim gözlerimiz bayram etsin. @kerem
Çok kötü performans, pandemi döneminde bile daha iyileri yapılmıştı. Canlı performansını da beğenmedim…Ajanlık yapmaya çıkarken Grammy'i de aradan çıkarmış.
Snooze da kötü bir şarkı zaten.Çok kötü performans, pandemi döneminde bile daha iyileri yapılmıştı. Canlı performansını da beğenmedim…
Babaanne outfitiyle çıkıp tabure üzerinde oturarak söyledi sadece.Sırada Billie Eilish varmış, kim bilir nasıl sıkıcı bir performans hazırlamıştır? @phoebebuffay
Uyuyacaktım az kalsın, öyle bir sıkıcılık. Dance the Night dururken soundtrack’te bunun kazanması fiyasko. Yıl boyu listelerin nasıl en üst seviyelerinde olduğunu da anlamadım zaten.Babaanne outfitiyle çıkıp tabure üzerinde oturarak söyledi sadece.
Şarkı da sıkıcı bir şarkı zaten. Kötü değil asla ama abartıldı.
O kadar da değil, Dance the Night yılın en vasat hitlerinden biriydi.Uyuyacaktım az kalsın, öyle bir sıkıcılık. Dance the Night dururken soundtrack’te bunun kazanması fiyasko. Yıl boyu listelerin nasıl en üst seviyelerinde olduğunu da anlamadım zaten.
------
DUNE PART - 2 izliyor muyuz. @phoebebuffay @kerem
Babaanne outfitiyle çıkıp tabure üzerinde oturarak söyledi sadece.
Şarkı da sıkıcı bir şarkı zaten. Kötü değil asla ama abartıldı.
Sıkıldım, yayını da kestiler zaten. Para istiyorlar birde utanmadan. Nereden izliyorsunuz?Uyuyacaktım az kalsın, öyle bir sıkıcılık. Dance the Night dururken soundtrack’te bunun kazanması fiyasko. Yıl boyu listelerin nasıl en üst seviyelerinde olduğunu da anlamadım zaten.
------
DUNE PART - 2 izliyor muyuz. @phoebebuffay @kerem
Özelden attım.Sıkıldım, yayını da kestiler zaten. Para istiyorlar birde utanmadan. Nereden izliyorsunuz?
Barbie balonun iyi olan yanlarından biriydi.O kadar da değil, Dance the Night yılın en vasat hitlerinden biriydi.
Yok, kalsın. Just waiting for Poor Things.
Kıyafeti olaymış. Ama saçları çok yaşlı göstermiş…
Dövmeleri hariç çok iyi bence. Bayıldım. Yılın şarkısının hakkını vererek söylüyor.Barbie balonun iyi olan yanlarından biriydi.
Poor Things kesin buraya gelmez, o yüzden çok geç izlemek zorunda kalacağım…
------
Kıyafeti olaymış. Ama saçları çok yaşlı göstermiş…
Dans etseydi keşke…Dövmeleri hariç çok iyi bence. Bayıldım. Yılın şarkısının hakkını vererek söylüyor.
Dans etseydi keşke…
Şarkı ve köstüm uyumu diye bir şey mi var? Çok iddialı ve güzel giyinmiş kesinlikle. Miley olgun bir kadın artık, Hannah Montana döneminin üzerinden 17 yıl geçti.Miley'i beğenmedim. Kostümü şarkıyla alakasız olmuş bence. Sen Shakira değilsin.
Taylor eğlenirken onu görmek zorunda mıyız? Kameraman kendine gelsin.
‘’Person of the Year’’ hakkında doğru konuşur musun.Taylor eğlenirken onu görmek zorunda mıyız? Kameraman kendine gelsin.
Nasıldı izlemedim.Sırada Olivia varmış... Sahnesinden umutluyum. VMA'daki fikir çok güzeldi ama bir tık daha üst seviyesini bekliyorum kendisinden. @dreamy
Reklam daha. Çabuk açıp izle.‘’Person of the Year’’ hakkında doğru konuşur musun.
Nasıldı izlemedim.