- Reaksiyon puanı
- 114,348
- Puanı
- 1,060
Afra'nın kazanacağını bildiğim için Nesrin dedim
Bu tur istemediğim bir isim daha elendi
Sen bu etkinlikte beni üzemezsin. Mine final turlarında olsaydı üzülürdüm
Afra'nın kazanacağını bildiğim için Nesrin dedim
Gıcık kaptığın bir isim daha var ama...Afra'nın kazanacağını bildiğim için Nesrin dedimAfra gıcık kaptığım bir isim değil, olsa daha anket açılır açılmaz oy kullanırdım. Ertesi gün oy verdim kararsızlık vardı diye. Sevineceğin bir durum yokHande de elenirse karşısındaki isim yine sevdiğim ve her tur oy verdiğim biri.
Kim o?Gıcık kaptığın bir isim daha var ama...@xdragxx
Ok okAfra'nın kazanacağını bildiğim için Nesrin dedimAfra gıcık kaptığım bir isim değil, olsa daha anket açılır açılmaz oy kullanırdım. Ertesi gün oy verdim kararsızlık vardı diye. Sevineceğin bir durum yokHande de elenirse karşısındaki isim yine sevdiğim ve her tur oy verdiğim biri.
Kim o?
Hazal Kaya.Kim o?
------
Ok okNesrin'i oylarken nasıl vicdanın el verdi be
O da tur geçmiişşşşAlina Boz'du bildiğim kadarıylaFazla abartılıyormuş
Hazal Kaya'yı da eleyeceğiz merak etmeHazal Kaya.
Gıcık kaptığım ismi ekleyeceksin demek kiO da tur geçmiişşşş
------
Hazal Kaya'yı da eleyeceğiz merak etmeYa zaten Hazal şampiyon olursa yemin olsun bir daha Türklerin yarışmasına falan katılmam
Heee dosi karşında 5 yaşında çocuk var heeeGıcık kaptığım ismi ekleyeceksin demek ki
Bu lafını unutma çünkü artık kime 'güzel' desem oy vermeyeceksin, kim elensin istesem destek olacaksın. Ben de bunu iyi değerlendireceğimHeee dosi karşında 5 yaşında çocuk var heee
Senin desteklediğin kişileri biliyorum merak etme senin basit oyununa gelmemBu lafını unutma çünkü artık kime 'güzel' desem oy vermeyeceksin, kim elensin istesem destek olacaksın. Ben de bunu iyi değerlendireceğim
Mine ile alacağımı aldım. Ta başında dedim, Beren, Melis ve Mine elensin diğer herkes kazansın. Gıcık kaptığım kimse kalmadı. Şuan kalan herkes muhakkak oyumu aldı ve hatta 2tane beğendiğim ama birinin garanti tur atlayacağını bildiğim isimlerin rakibine oy vermişliğim var.
Hande'nin kazanmayacağını biliyorum, ben ve @dreamy bunu bildiğimiz için senin Mine için olan üzüntünü yaşamayız.Senin desteklediğin kişileri biliyorum merak etme senin basit oyununa gelmemYa zaten Hande'yi eledik mi gerisi önemsiz kiiiii
Yahu senin gibi kıskançlar varken zaten Mine'nin olmayacağını ben de biliyordumHande'nin kazanmayacağını biliyorum, ben ve @dreamy bunu bildiğimiz için senin Mine için olan üzüntünü yaşamayız.
Benim etkinlikte bir favorim oluştu ve onu çıtlatmayacağım
Sen Mine'nin kazanacağını iddia etmiştinYahu senin gibi kıskançlar varken zaten Mine'nin olmayacağını ben de bilmiyordum
O zaman şampiyonluğu şimdiden hayırlı olsun iyi algı yapıp şampi yaparsın sen... Ama kendini kandııııııııııııııııııııııır favorin Handeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?