Online listesine göre artık anlık değişiyor daha da kalmadı zaten![]()
Yalnız toplu kısmında etkinlik boyunca oy kullanan isimleri yapıyoruzTamam toplu yaparken Burak'ı unutmuşsun Tolsto da onu hatırlatıyor işte..
Online listesine göre artık anlık değişiyor daha da kalmadı zaten![]()
Yalnız toplu kısmında etkinlik boyunca oy kullanan isimleri yapıyoruzTamam toplu yaparken Burak'ı unutmuşsun Tolsto da onu hatırlatıyor işte..
Ben de ben yaparım demiyorum zaten Tolsto da dediğini yapmış zaten niye uyarıyorsun ki?....Yalnız toplu kısmında etkinlik boyunca oy kullanan isimleri yapıyoruzama tabi eşitlik durumunda bu durumlar olması gerekir herkesi çağırmak gerekir, yalnız üyeler değil ben ve Tols yapabiliriz
![]()
Ne uyarısıBen de ben yaparım demiyorum zaten Tolsto da dediğini yapmış zaten niye uyarıyorsun ki?....
Unutmuş etiketlemiş işte senin de ilk etikette unuttuğun ya da gözünden kaçtığı gibiNe uyarısıTols'a Dark'ı etiket et diyende benim
onu yapmışken Burak'ı da ekleyebilirdi demek istedim @Tolstoyevski
Yok vs Yasak Elma dizisi %80Sarı saç + renkli göz vs kara kuru bir kadın.
Evet bu sefer bir değişiklik yapayım dedimİyi bari son günü beklemedin
Umarım her grupta sonuçlardan memnun olursun. Genelde senin oyladıkların üst tura çıkıyor. Öyle istatiğin mevcut![]()
Burak oylamalarda bulunmuyor. Nerden bilelim kime oy verecek? Ama Dark'ın Afra'ya oy vereceğini bile bile ben Tols'a Dark'ı etiketle dedim.Unutmuş etiketlemiş işte senin de ilk etikette unuttuğun ya da gözünden kaçtığı gibiBaktın Afra'ya oy gelecek hemen bir uyarı...
Gözden olan isim can çekişiyorEvet bu sefer bir değişiklik yapayım dedimİlk 4 tur grupta sonuçlar fena gitmiyor. 2 grupta rahat benimkiler, diğer 2 grupta çekişme var. Umarım hep benim oyladıklarım atlar turu
Şimdi diğer gruplara bakacağım.
Rakip de çok güçlü değil aslında, niye böyle oldu kiBurak oylamalarda bulunmuyor. Nerden bilelim kime oy verecek? Ama Dark'ın Afra'ya oy vereceğini bile bile ben Tols'a Dark'ı etiketle dedim.
------
Gözden olan isim can çekişiyor![]()
Yalnız ben sana yazarken şuanki oy sayısının 2 oy eksiği vardı. Galiba sen ve Dark oyladınız öyle oldu. Yani sana yazdığımda çok daha kötü durumdaydıRakip de çok güçlü değil aslında, niye böyle oldu ki![]()
Kesin bilmezsin ok okBurak oylamalarda bulunmuyor. Nerden bilelim kime oy verecek? Ama Dark'ın Afra'ya oy vereceğini bile bile ben Tols'a Dark'ı etiketle dedim.
------
Gözden olan isim can çekişiyor![]()
@Burak97 oylamada bulunurmuydun? Bu arkadaş rahatlasın.Kesin bilmezsin ok okYasak Elma izlemiyorsa %80 Afra diyeceği bariz
![]()
fav10.net
Zaten Tolsto'nun etiketinde oy kullanacaksa kullanırdı@Burak97 oylamada bulunurmuydun? Bu arkadaş rahatlasın.
@Hazem @Canol ve @The Barberson kritik durum bu grup ve şu gruba oy bekleniyor.
![]()
2021 - 6.Tur | Tuvana Türkay ⚡ Özge Özpirinçci - 2. Grup
Son senelerin popüler olan dizi,sinema,müzik ve yarışmalarda boy gösteren ekran güzellerini sizin önerileriniz ile belirledik ve sizlerin oyları ile en güzelini seçeceğiz. Şimdi sıra 6. Tura geldi. Çeyrek finale hangi güzel yükselsin? Kısaca kurallar: Etkinlik sırasında üye olup oy verdikten...fav10.net
Geriden gelip kazanacağız bu mücadeleyi inanıyorumYalnız ben sana yazarken şuanki oy sayısının 2 oy eksiği vardı. Galiba sen ve Dark oyladınız öyle oldu. Yani sana yazdığımda çok daha kötü durumdaydı
Bende o isme şaşırdım :S
İnşallah. Daha onun süresi varGeriden gelip kazanacağız bu mücadeleyi inanıyorumBu turda elenmemeli benimki...
Sen sus diye ben de etiket edeyim dedimZaten Tolsto'nun etiketinde oy kullanacaksa kullanırdıRahat edeceğim bir şey yok ortada ayrıca.
Son 8'e adım adım yaklaşıyoruz, bakalım kimler dereceye girecek
Bence Ayça ağır favorilerdenSon 8'e adım adım yaklaşıyoruz, bakalım kimler dereceye girecekBenim favori 3'lüden en az biri yarı final görür mü acaba... İçimden bir ses, bu etkinliği Pınar Deniz kazanacak diyor ama mümkün değil biliyorum
![]()