2021 6. Tur | Afra Saraçoğlu ⚡ Nesrin Cavadzade - 4. Grup

Hangi güzel çeyrek finale yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    42
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yakışıklılar yapsanız daha çok ilgi çeker bizim forumda. :A
Ne çok isteyen var ama zamanı gelince herkes kayboluyor :A geçen yaz yapacaktık sonra baya kaos çıktı oy vermeyiz diyenler oldu. 'parlakçı' tayfa adayları yazdı ama sonra bu en iyi oyuncu olarak değişti fakat zaten aday yazan o kişiler daha etkinlik başlamadan kayboldular :A yakışıklılar taş çatlasa anca 20 kişi oy verir :A

• Güldürdün
Reactions: mrt-06
Ne çok isteyen var ama zamanı gelince herkes kayboluyor :A geçen yaz yapacaktık sonra baya kaos çıktı oy vermeyiz diyenler oldu. 'parlakçı' tayfa adayları yazdı ama sonra bu en iyi oyuncu olarak değişti fakat zaten aday yazan o kişiler daha etkinlik başlamadan kayboldular :A yakışıklılar taş çatlasa anca 20 kişi oy verir :A
Hmm neyse kalsın o zaman. Madem olmadı.. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
bak kaos nedeni ile konuda yazılan mesaj sayısına :A
Hmm neyse kalsın o zaman. Madem olmadı.. :A

• Güldürdün
Reactions: mrt-06
bak kaos nedeni ile konuda yazılan mesaj sayısına :A
Neredeyse her mesaja itiraz gelmiş. :F

• Güldürdün
Afra'da popüler ama. Şuan güncel bir dizisi var ve reklamlarda boy göstermekte. Nesrin Yasak Elma ile baya popüler evet oy verenlerin yarısından çoğu o diziyi izlemiyor bile.

İyi bari. İtirazından kurtulduk :A
Bakalım uzatmalara giden ilk grup mu olacak :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
@Alos oy kullandın sandım ama meğerse buraya da oy kullanmamışsın. Sana zahmet burası ve diğer tüm gruplara oy ver tek tek :A
Son saatler ve kritik oylamalar :A

• Harika
  • Güldürdün
Reactions: DarkLegenD and Dosi
İnanılmaz çekişme :A :A
------

Tek tek değil toplu yap :A ben topluyu yaparken Alos'u kaçırmışım. Özelden bir üyemiz hatırlatınca etiket ettim.
------

@xdragxx
Online listesine göre artık anlık değişiyor daha da kalmadı zaten :A

• Güldürdün
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...