2021 6. Tur | Afra Saraçoğlu ⚡ Nesrin Cavadzade - 4. Grup

Hangi güzel çeyrek finale yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    42
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Klişe ama doğru cevap :A
Mine, Simge şu turları görmemesi forumun ayıbı kendileri bilir :A
Simge güzel ama Mine omadar değil :A
Yalnız ben Simge abartılıyor derken kaç kere açıkladım, şarkıları için dedim. Son şarkısını bile ziveye aldık top10'da. Belli başlı isimler her şarkısına aynı sıralamayı veriyor. 2017 den beri bu böyle. Ondan o lafı kullandım

• Sinir Bozucu
  • Beğendim
Reactions: 12.Adam and xdragxx
Simge güzel ama Mine omadar değil :A
Yalnız ben Simge abartılıyor derken kaç kere açıkladım, şarkıları için dedim. Son şarkısını bile ziveye aldık top10'da. Belli başlı isimler her şarkısına aynı sıralamayı veriyor. 2017 den beri bu böyle. Ondan o lafı kullandım
Şarkıları da güzel işte neresi kötü :A Mine kırmızı çizgimizdir lütfen...

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Şarkıları da güzel işte neresi kötü :A Mine kırmızı çizgimizdir lütfen...
Her şarkısı aynı ayarda olmaz ama lütfen :A
Ben Bilal Sonses ve Buray sevmeme rağmen hep zirveye yerleştirmiyorum ve listeme almadığım şarkılar bile oldu.
Mine'ye artık bilenmem geçti. Zorda olsa elendi bu turu o görmeden. Bir dahaki sefere gıcık kapmam :A
Sıradaki hedefim Farah :F

• Sinir Bozucu
  • Beğendim
Reactions: 12.Adam and xdragxx
Her şarkısı aynı ayarda olmaz ama lütfen :A
Ben Bilal Sonses ve Buray sevmeme rağmen hep zirveye yerleştirmiyorum ve listeme almadığım şarkılar bile oldu.
Mine'ye artık bilenmem geçti. Zorda olsa elendi bu turu o görmeden. Bir dahaki sefere gıcık kapmam :A
Sıradaki hedefim Farah :F
Mine gönüllerin şampiyonu zaten :A Farah'tan bir şey olmaz zaten abartma :A

• Harika
  • Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Normalde Nesrin derdim ama Melis Sezeni elediği için oy vermiyorum ve Afra Saraçoğlu diyorum
ilginç bir yaklaşım :A ben Melis'in elenmesine sevinmiştim :A
Yalnız onu Nesrin değil Alina elemiş 1 oy ile. Bu duruma göre senin Alina'ya oy vermemen gerekirdi :A
IMG_20210601_130222.jpg

Rekabet olmasını umarak Nesrin dedim :A
Yine hangisi çıkarsa önemli değil.
Afra misal Alina gibi duru güzelliğe sahip değil bana göre ve Nesrin çekici bir kadın :A

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
ilginç bir yaklaşım :A ben Melis'in elenmesine sevinmiştim :A
Yalnız onu Nesrin değil Alina elemiş 1 oy ile. Bu duruma göre senin Alina'ya oy vermemen gerekirdi :A
Ekli dosyayı görüntüle 103201
Ben ikisinin de üst tura çıkmalarına istediğim için ikisine oy verdim ama neyse çoğunluk zaten oyunculuğa ve popülerliye oy veriyor etkinlik başladığından beri,bunlardan faydalanan biri de nesrin.

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Rekabet olmasını umarak Nesrin dedim :A
Yine hangisi çıkarsa önemli değil.
Afra misal Alina gibi duru güzelliğe sahip değil bana göre ve Nesrin çekici bir kadın :A
İtiraz edecektim ama son cümlende hassas yerden vurdun ve itiraz edebilecek bir şey kalmadı haklısın çünkü :A Güzellik sadece yüz güzelliği anlamına gelmez sonuçta :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Ben ikisinin de üst tura çıkmalarına istediğim için ikisine oy verdim ama neyse çoğunluk zaten oyunculuğa ve popülerliye oy veriyor etkinlik başladığından beri,bunlardan faydalanan biri de nesrin.
Afra'da popüler ama. Şuan güncel bir dizisi var ve reklamlarda boy göstermekte. Nesrin Yasak Elma ile baya popüler evet oy verenlerin yarısından çoğu o diziyi izlemiyor bile.
İtiraz edecektim ama son cümlende hassas yerden vurdun ve itiraz edebilecek bir şey kalmadı haklısın çünkü :A Güzellik sadece yüz güzelliği anlamına gelmez sonuçta :A
İyi bari. İtirazından kurtulduk :A

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
@mrt-06 sırayla gidip bunu oylamadın :A

• Güldürdün
Reactions: mrt-06
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...