2021 6. Tur | Afra Saraçoğlu ⚡ Nesrin Cavadzade - 4. Grup

Hangi güzel çeyrek finale yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    42
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Online listesine göre artık anlık değişiyor daha da kalmadı zaten :A

Tamam toplu yaparken Burak'ı unutmuşsun Tolsto da onu hatırlatıyor işte..
Yalnız toplu kısmında etkinlik boyunca oy kullanan isimleri yapıyoruz :A ama tabi eşitlik durumunda bu durumlar olması gerekir herkesi çağırmak gerekir, yalnız üyeler değil ben ve Tols yapabiliriz :A

Yalnız toplu kısmında etkinlik boyunca oy kullanan isimleri yapıyoruz :A ama tabi eşitlik durumunda bu durumlar olması gerekir herkesi çağırmak gerekir, yalnız üyeler değil ben ve Tols yapabiliriz :A
Ben de ben yaparım demiyorum zaten Tolsto da dediğini yapmış zaten niye uyarıyorsun ki?....

İyi bari son günü beklemedin :A
Umarım her grupta sonuçlardan memnun olursun. Genelde senin oyladıkların üst tura çıkıyor. Öyle istatiğin mevcut :A
Evet bu sefer bir değişiklik yapayım dedim :A İlk 4 tur grupta sonuçlar fena gitmiyor. 2 grupta rahat benimkiler, diğer 2 grupta çekişme var. Umarım hep benim oyladıklarım atlar turu :A Şimdi diğer gruplara bakacağım.

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Unutmuş etiketlemiş işte senin de ilk etikette unuttuğun ya da gözünden kaçtığı gibi :A Baktın Afra'ya oy gelecek hemen bir uyarı...
Burak oylamalarda bulunmuyor. Nerden bilelim kime oy verecek? Ama Dark'ın Afra'ya oy vereceğini bile bile ben Tols'a Dark'ı etiketle dedim.
------

Evet bu sefer bir değişiklik yapayım dedim :A İlk 4 tur grupta sonuçlar fena gitmiyor. 2 grupta rahat benimkiler, diğer 2 grupta çekişme var. Umarım hep benim oyladıklarım atlar turu :A Şimdi diğer gruplara bakacağım.
Gözden olan isim can çekişiyor :A

• Sinir Bozucu
  • Üzücü
Reactions: xdragxx and MasacRE
Burak oylamalarda bulunmuyor. Nerden bilelim kime oy verecek? Ama Dark'ın Afra'ya oy vereceğini bile bile ben Tols'a Dark'ı etiketle dedim.
------

Rakip de çok güçlü değil aslında, niye böyle oldu ki :(

• Üzücü
Rakip de çok güçlü değil aslında, niye böyle oldu ki :(
Yalnız ben sana yazarken şuanki oy sayısının 2 oy eksiği vardı. Galiba sen ve Dark oyladınız öyle oldu. Yani sana yazdığımda çok daha kötü durumdaydı :A
Bende o isme şaşırdım :S

• Beğendim
Reactions: MasacRE
------

Kesin bilmezsin ok ok :A Yasak Elma izlemiyorsa %80 Afra diyeceği bariz :A

Kesin bilmezsin ok ok :A Yasak Elma izlemiyorsa %80 Afra diyeceği bariz :A
@Burak97 oylamada bulunurmuydun? Bu arkadaş rahatlasın.

@Hazem @Canol ve @The Barberson kritik durum bu grup ve şu gruba oy bekleniyor.

• Sinir Bozucu
Reactions: xdragxx
@Burak97 oylamada bulunurmuydun? Bu arkadaş rahatlasın.

@Hazem @Canol ve @The Barberson kritik durum bu grup ve şu gruba oy bekleniyor.

Zaten Tolsto'nun etiketinde oy kullanacaksa kullanırdı :A Rahat edeceğim bir şey yok ortada ayrıca.

Yalnız ben sana yazarken şuanki oy sayısının 2 oy eksiği vardı. Galiba sen ve Dark oyladınız öyle oldu. Yani sana yazdığımda çok daha kötü durumdaydı :A
Bende o isme şaşırdım :S
Geriden gelip kazanacağız bu mücadeleyi inanıyorum :A Bu turda elenmemeli benimki...

• Güldürdün
  • Sinir Bozucu
  • Harika
Reactions: MasacRE and xdragxx
Yine ve yeniden @MasacRE anlık: abartıldığını düşündüğü iki isim elendi :A
CelebratedCheapAmericanpainthorse-small.gif

• Güldürdün
Son 8'e adım adım yaklaşıyoruz, bakalım kimler dereceye girecek :A Benim favori 3'lüden en az biri yarı final görür mü acaba... İçimden bir ses, bu etkinliği Pınar Deniz kazanacak diyor ama mümkün değil biliyorum :A
Bence Ayça ağır favorilerden :A kazanacak isimle erken eşleşme gibi durumu olmazsa finalist bile olabilir :A seninki yarı finalist olur diye düşünüyorum, tabi yarışmayı asıl kazanacak isim ile önden eşleşmezse :A
Afra biraz zorlanarak çeyreğe attı kendini. Alina ise yarı final görebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
176,359
Üyeler
8,560
Son Üye
Mustafa06