2021 6. Tur | Afra Saraçoğlu ⚡ Nesrin Cavadzade - 4. Grup

Hangi güzel çeyrek finale yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    42
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Brad Pitt GIF

@Dosi :A
Afra'nın kazanacağını bildiğim için Nesrin dedim :A Afra gıcık kaptığım bir isim değil, olsa daha anket açılır açılmaz oy kullanırdım. Ertesi gün oy verdim kararsızlık vardı diye. Sevineceğin bir durum yok :A Hande de elenirse karşısındaki isim yine sevdiğim ve her tur oy verdiğim biri.
Bu tur istemediğim bir isim daha elendi :Z
Sen bu etkinlikte beni üzemezsin. Mine final turlarında olsaydı üzülürdüm :A

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Afra'nın kazanacağını bildiğim için Nesrin dedim :A Afra gıcık kaptığım bir isim değil, olsa daha anket açılır açılmaz oy kullanırdım. Ertesi gün oy verdim kararsızlık vardı diye. Sevineceğin bir durum yok :A Hande de elenirse karşısındaki isim yine sevdiğim ve her tur oy verdiğim biri.
Gıcık kaptığın bir isim daha var ama... :A @xdragxx

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
Gıcık kaptığın bir isim daha var ama... :A @xdragxx
Kim o? :A
------

Ok ok :A Nesrin'i oylarken nasıl vicdanın el verdi be :A

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Afra fotojenik olmasının ekmeğini yedi. Dizilerde az buz izlemiş biri olarak fotoğraflarda gözüktüğü kadar güzel değil...

Nesrin çok daha zarif, asil ve çekici bir kadındı ama sonuca şaşırmadım. Bir dahaki etkinlikte direkt renkli gözlüleri yarıştıralım, diğerleriyle boşa vakit kaybetmeye gerek yok. :A

O da tur geçmiişşşş :A
------

Hazal Kaya'yı da eleyeceğiz merak etme :A Ya zaten Hazal şampiyon olursa yemin olsun bir daha Türklerin yarışmasına falan katılmam :A
Gıcık kaptığım ismi ekleyeceksin demek ki :Z

• Güldürdün
Heee dosi karşında 5 yaşında çocuk var heee :A
Bu lafını unutma çünkü artık kime 'güzel' desem oy vermeyeceksin, kim elensin istesem destek olacaksın. Ben de bunu iyi değerlendireceğim :Z
Mine ile alacağımı aldım. Ta başında dedim, Beren, Melis ve Mine elensin diğer herkes kazansın. Gıcık kaptığım kimse kalmadı. Şuan kalan herkes muhakkak oyumu aldı ve hatta 2tane beğendiğim ama birinin garanti tur atlayacağını bildiğim isimlerin rakibine oy vermişliğim var.

• Güldürdün
Bu lafını unutma çünkü artık kime 'güzel' desem oy vermeyeceksin, kim elensin istesem destek olacaksın. Ben de bunu iyi değerlendireceğim :Z
Mine ile alacağımı aldım. Ta başında dedim, Beren, Melis ve Mine elensin diğer herkes kazansın. Gıcık kaptığım kimse kalmadı. Şuan kalan herkes muhakkak oyumu aldı ve hatta 2tane beğendiğim ama birinin garanti tur atlayacağını bildiğim isimlerin rakibine oy vermişliğim var.
Senin desteklediğin kişileri biliyorum merak etme senin basit oyununa gelmem :A Ya zaten Hande'yi eledik mi gerisi önemsiz kiiiii :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Senin desteklediğin kişileri biliyorum merak etme senin basit oyununa gelmem :A Ya zaten Hande'yi eledik mi gerisi önemsiz kiiiii :A
Hande'nin kazanmayacağını biliyorum, ben ve @dreamy bunu bildiğimiz için senin Mine için olan üzüntünü yaşamayız.
Benim etkinlikte bir favorim oluştu ve onu çıtlatmayacağım :A

• Güldürdün
Reactions: dreamy
Hande'nin kazanmayacağını biliyorum, ben ve @dreamy bunu bildiğimiz için senin Mine için olan üzüntünü yaşamayız.
Benim etkinlikte bir favorim oluştu ve onu çıtlatmayacağım :A
Yahu senin gibi kıskançlar varken zaten Mine'nin olmayacağını ben de biliyordum :A
O zaman şampiyonluğu şimdiden hayırlı olsun iyi algı yapıp şampi yaparsın sen... Ama kendini kandııııııııııııııııııııııır favorin Handeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

• Güldürdün
Reactions: dreamy and Dosi
Yahu senin gibi kıskançlar varken zaten Mine'nin olmayacağını ben de bilmiyordum :A
O zaman şampiyonluğu şimdiden hayırlı olsun iyi algı yapıp şampi yaparsın sen... Ama kendini kandııııııııııııııııııııııır favorin Handeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Sen Mine'nin kazanacağını iddia etmiştin :A Hande'ye gıcık olan çok isim var forumda hatta adını bile yazmadan lakap takarak yazmaktalar. Bu kadar çok nefret edeni varken güzel bulsamda kazanmayacağını biliyorum. Eğer çeyrek final görürse büyük başarı ama fazlası olmaz çünkü her tur bence zorlanarak ilerledi.

• Sinir Bozucu
  • Beğendim
Reactions: xdragxx and dreamy
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...