cokiyitvci
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 15,188
- Puanı
- 1,060
Vay kim acaba.Pazartesi:Yalan Dünya,Kayıp
Salı:Güneşi Beklerken
Çarşambarka Sokaklar
Perşembe.İntikam,Galip Derviş
Cumarkadaşım Hoş geldin,Beyaz Show
Cumartesifactor,Vicdan
Pazar:Çalıkuşu
dizi reytingleri sayfasının admini yapmış dün aynısını biri yapmıştı forumda pompy e ve gerçeğe çok yakınız@mrt-06
Belki de yöneticiler de bıkkınlık vardı.Türk film kuşağı çok daha iyiydi.Ben geçen sezon hep diyordum türk filmleri neden yayımlamıyorlar.ama artık o günler geride kaldı
![]()
komplo teorileri üretelim panpa gelKaradayı özet pek izlenmiyor. Yeni bölüm bir anda uçuyor. İlginç.![]()
Yılların geleneği.Karadayı özet pek izlenmiyor. Yeni bölüm bir anda uçuyor. İlginç.![]()
Yok panpa bıraktım ben o işleri.komplo teorileri üretelim panpa gel![]()
Ama ben Karadayı kadar özetiyle yeni bölümü arasında bu kadar uçurum olan bir dizi görmedim. Mesela Arka Sokaklar'ın özeti 5-6 alıyor. Yeni bölümü 8-9.Yılların geleneği.
Komedi ve eğlence unsuru bulunduran dizilerin özeti hep fazla izlenir. Cuma da YD o şekil. Bu yüzden O Ses özet hep iyi izleniyor.![]()
o kadın dizisi izlemeyi yediremeyenlerin iddaası ay yapım yapar da erkek dizisi mi olur hiçSırası gelince Karadayı için erkek dizisi diyoruz da yayınladıkları/aldıkları reklamlar(%50-60) hep kadınlara yönelik![]()
Dedim ya komedi unsuru bulunduğu için. Arka Sokaklar da yılların komedisi.Yok panpa bıraktım ben o işleri.Ayrıca @yakup09 olmadan yapamayız onu.
Ama ben Karadayı kadar özetiyle yeni bölümü arasında bu kadar uçurum olan bir dizi görmedim. Mesela Arka Sokaklar'ın özeti 5-6 alıyor. Yeni bölümü 8-9.![]()