6 Ocak 2014 Pazartesi Reyting Sonuçları

21:00 - 21:15 #sbt #reyting'leri 1) ATV: 9.6 2) STAR: 8.82 3) TRT1: 3.57 4) KANALD: 2.6 5) SHOW: 2.4

Pazartesi:Yalan Dünya,Kayıp
Salı:Güneşi Beklerken
Çarşamba:Arka Sokaklar
Perşembe.İntikam,Galip Derviş
Cuma:Arkadaşım Hoş geldin,Beyaz Show
Cumartesi:X factor,Vicdan
Pazar:Çalıkuşu

dizi reytingleri sayfasının admini yapmış dün aynısını biri yapmıştı forumda pompy e ve gerçeğe çok yakınız :A @mrt-06

Karadayı özet pek izlenmiyor. Yeni bölüm bir anda uçuyor. İlginç. :D

Pazartesi:Yalan Dünya,Kayıp
Salı:Güneşi Beklerken
Çarşamba:Arka Sokaklar
Perşembe.İntikam,Galip Derviş
Cuma:Arkadaşım Hoş geldin,Beyaz Show
Cumartesi:X factor,Vicdan
Pazar:Çalıkuşu

dizi reytingleri sayfasının admini yapmış dün aynısını biri yapmıştı forumda pompy e ve gerçeğe çok yakınız :A @mrt-06
Vay kim acaba. :X @pompy az kaldı bulacak Emre Panpa'n seni yahu. :Z
Türk film kuşağı çok daha iyiydi.Ben geçen sezon hep diyordum türk filmleri neden yayımlamıyorlar :T: .ama artık o günler geride kaldı :Z
Belki de yöneticiler de bıkkınlık vardı. :) Pis Yedili hem masrafsız hem de iyi Reyting alıyordu kolay geliyordu belki de. :)

Sırası gelince Karadayı için erkek dizisi diyoruz da yayınladıkları/aldıkları reklamlar(%50-60) hep kadınlara yönelik :F:F

karadayı silip süpürmeye devam ediyor pazartesinin kralı ...

komplo teorileri üretelim panpa gel :A
Yok panpa bıraktım ben o işleri. :A Ayrıca @yakup09 olmadan yapamayız onu. :(

Yılların geleneği. :)

Komedi ve eğlence unsuru bulunduran dizilerin özeti hep fazla izlenir. Cuma da YD o şekil. Bu yüzden O Ses özet hep iyi izleniyor. :)
Ama ben Karadayı kadar özetiyle yeni bölümü arasında bu kadar uçurum olan bir dizi görmedim. Mesela Arka Sokaklar'ın özeti 5-6 alıyor. Yeni bölümü 8-9. :)

Pis Yedili Reklamlar - 21.36 | Show TV.

Ne kadar çok Reklam yayınlıyorlar yahu.

Yok panpa bıraktım ben o işleri. :A Ayrıca @yakup09 olmadan yapamayız onu. :(

Ama ben Karadayı kadar özetiyle yeni bölümü arasında bu kadar uçurum olan bir dizi görmedim. Mesela Arka Sokaklar'ın özeti 5-6 alıyor. Yeni bölümü 8-9. :)
Dedim ya komedi unsuru bulunduğu için. Arka Sokaklar da yılların komedisi. :X

O Ses gayet iyi. :) Karadayı 10 dk reklama iyi gitmiş. :)

'Çocuklar Duymasın' reklamlardan 21:41'de dönüyor. :)