cokiyitvci
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 14,577
- Puanı
- 1,060
Vay kim acaba. @pompy az kaldı bulacak Emre Panpa'n seni yahu.Pazartesi:Yalan Dünya,Kayıp
Salı:Güneşi Beklerken
Çarşambarka Sokaklar
Perşembe.İntikam,Galip Derviş
Cumarkadaşım Hoş geldin,Beyaz Show
Cumartesi factor,Vicdan
Pazar:Çalıkuşu
dizi reytingleri sayfasının admini yapmış dün aynısını biri yapmıştı forumda pompy e ve gerçeğe çok yakınız @mrt-06
Belki de yöneticiler de bıkkınlık vardı. Pis Yedili hem masrafsız hem de iyi Reyting alıyordu kolay geliyordu belki de.Türk film kuşağı çok daha iyiydi.Ben geçen sezon hep diyordum türk filmleri neden yayımlamıyorlar .ama artık o günler geride kaldı
komplo teorileri üretelim panpa gelKaradayı özet pek izlenmiyor. Yeni bölüm bir anda uçuyor. İlginç.
Yılların geleneği.Karadayı özet pek izlenmiyor. Yeni bölüm bir anda uçuyor. İlginç.
Yok panpa bıraktım ben o işleri. Ayrıca @yakup09 olmadan yapamayız onu.komplo teorileri üretelim panpa gel
Ama ben Karadayı kadar özetiyle yeni bölümü arasında bu kadar uçurum olan bir dizi görmedim. Mesela Arka Sokaklar'ın özeti 5-6 alıyor. Yeni bölümü 8-9.Yılların geleneği.
Komedi ve eğlence unsuru bulunduran dizilerin özeti hep fazla izlenir. Cuma da YD o şekil. Bu yüzden O Ses özet hep iyi izleniyor.
o kadın dizisi izlemeyi yediremeyenlerin iddaası ay yapım yapar da erkek dizisi mi olur hiçSırası gelince Karadayı için erkek dizisi diyoruz da yayınladıkları/aldıkları reklamlar(%50-60) hep kadınlara yönelik
Dedim ya komedi unsuru bulunduğu için. Arka Sokaklar da yılların komedisi.Yok panpa bıraktım ben o işleri. Ayrıca @yakup09 olmadan yapamayız onu.
Ama ben Karadayı kadar özetiyle yeni bölümü arasında bu kadar uçurum olan bir dizi görmedim. Mesela Arka Sokaklar'ın özeti 5-6 alıyor. Yeni bölümü 8-9.