- Reaksiyon puanı
- 50,350
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
Cuma gününün lideri bu hafta hangi yapım oldu ?
Adını Feriha Koydum mu ? Hayat Devam Ediyor mu ? TV'de ilk kez yayınlanan Ya Sonra mı ?
Kanal D'nin yeni yarışma programı Kazanmak İçin 1 Dakika ilk bölümüyle ne kadar izlendi ?
00.00'daki ilk bölümüyle iyi bir başlangıç yapan 1 Erkek 1 Kadın 22.00'de başarısını sürdürebildi mi ?
Yayından kaldırılan Akasya Durağı kaçıncı oldu ?
Hepsi ve çok daha fazlası sonuçlar belli olduktan hemen sonra burada olacak...
Totalde Hayat Devam Ediyor, A/B'de Adını Feriha Koydum zirvede.
Adını Feriha Koydum A/B'de Hayat Devam Ediyor fark atarak 1. olmayı başarmış.
Yayından kaldırılan Akasya Durağı Totalde iyi gitmesine rağmen A/B'de kötü gitmiş.
Kanal D'de yayınlanan Ya Sonra filmi A/B'de iyi gitmesine rağmen, Totalde gerilerde kalmış. Haftaya başlayacak olan Yalan Dünya'nın ne yapacağı ise şimdiden merak konusu.
Kanal D'de dün akşam başlayan Kazanmak İçin 1 Dakika programı orta oranlarla yayın hayatına merhaba dedi.
Star TV'de Perşembe akşamı yayınlanmaya başlayan 1 Erkek 1 Kadın dizisi kötü gitmiş. Dizi Totalde 4 sharede kalmış. Diziyi geç saatte yayınlamaları daha doğru olabilir.
23.30'da başlayan Beyaz Show biraz düşüş yaşasa da iyi oranlar alarak A/B'de 14. olmayı başarmış.
Show TV'de yayınlanan Öldür.com filmi de A/B'de ilk 10'a girerek başarılı olmuş.
Star TV'nin gündüz kuşağı yine çok kötü gitmiş. A/B'de ilk 100'e girebilen gündüz kuşağı programı yok denecek kadar az.
Son düzenleme: