6 Nisan 2013 Cumartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Survivor total tahminimi iyice düşürdüm ve tutturdum.Ama ab grubunu biraz daha düşürebilirdim tutmadı.Ama total tahminlerim gayet iyi :)

Dün Survivor'ı izlemedim daha doğrusu tv izlemedim. Reyting düşüklüğü çok normal dün harikaydı.

Bbeb yine 4.lükle yetinmiş. :)))))

İyice alıştı 4.lüğe. :))))))))))))

- - - Ekleme - - -

Survivor'ı bu akşam izlerim sanırsam. Zaten 2 oyun olacak, eğlenceli geçer...

Anladım anladım kızlarının öcünü almiş :X Öc ne öc ama :X Neyse senaryoya takılmıcam izlemediğim için ama şu an çekim kalitesini oyunculukları acık ara tartişirim :bağır:

Bu ne yahu brezilya dizileri bile daha akıcı konuşmalar oluyor.Sahnedeki es vermeleri en az 5sn en fazlasını sen düşün.Bağirma kızma sahnelerindeki konuşma tonlari ne öyle yaa? Sanki tv'de izlemiyorumda set arkasındayim gibi😕

- - - Ekleme - - -

En önemlisini unutuyordum sahnedeki heycanı yansıtması için kullanılan müziğin sesi çok azzz

müzik bence iyiydi :D
öc almaya gelince ıolfazlar için en önemli 2 şey aile ve itibar sıralrın açığa çıkması aşileyi böldü şirket giti itibar bitti
asıl nokta ılgazlar o kadar kötülük yapıyrdu ama kötü olan yeşim-zümrüt iklilisi gösteriliyordu sonunda insanların beklediği oldu

Lale Devri'nde Zümrüt neydi dün öyle.. Nasıl aldı İntikam'ını..

Lale Devri'nde Zümrüt neydi dün öyle.. Nasıl aldı İntikam'ını..

aynen ezdi geçti herkesi zümrüt sultan :D

- - - Ekleme - - -

lale devri şt yi geçmiş hlal olsun zümrüt sultanın zaferi :D
acuun ve ilker düşüşlerde ilker iki hareketli yarışmacıyla yükselir
uek sıralama olarak çok iyi ama reytintg kötü
dizi tekrarları ortalama gitmiş

lale devrinde zümrütün intikamı reytingleri yükseltmez reytinglerin yükselmesi için toprağın başına kötü şeyler gelmesi gerek geçen sezon hapise düştüğünde lale devri en yüksek reytinglerini almış tı :D

Sonuçlar eklenmiştir. :)

Şefkat Tepe gelecek hafta ya da bundan sonraki haftalarda 20.30'da başlayabilir, STV sistem değişikliğine gidebilir.

Yağmurdan Kaçarken geç başlayınca yükselişe geçmiş her iki grupta da 8. olmuş.

Lale Devri yükselişe geçmiş.

Survivor ve Ben Bilmem Eşim Bilir düşüş yaşamış.

lale devrinde zümrütün intikamı reytingleri yükseltmez reytinglerin yükselmesi için toprağın başına kötü şeyler gelmesi gerek geçen sezon hapise düştüğünde lale devri en yüksek reytinglerini almış tı :D

katılmıyorum orada yeşimin kötülükleri iş başındaydı :) zaten yreşim ölünce düştü reyting
dün akşamki genel düşüşe uydu ld yoksa 7 alırdı

Tahminler cok fena yatti galiba :D

Saka gibi ya. SBT Lale'nin anliklari 1.5-2 reyting yuksek geldi. Aldigi oranlara bak. Hadi Survivor aslinda kendini belli etti dusecegini ama 7nin alti da ilginc olmus.

Bu hafta tahmin olarak berbat di.

katılmıyorum orada yeşimin kötülükleri iş başındaydı :) zaten yreşim ölünce düştü reyting
dün akşamki genel düşüşe uydu ld yoksa 7 alırdı
yeşim gidince reyting düşmedi yeşimin intihar ettiği bölüm totalde 5.5 ande 3.5 reyting almıştı sonradan toprakla çınarın evlendiği bölüm bu sezon en yüksek reytinglerini aldı
lale devrinin düşmesinin nedeni senaristlerin değişmesi sema ergenekon ile eylem canpolat diziyi yazmayı bıraktıklarından beri dizide hiçbir sürükleyici olay yok yeni senaristlerin kalemleri kuvvetli değil,iyi yazamıyorlar

yeşim gidince reyting düşmedi yeşimin intihar ettiği bölüm totalde 5.5 ande 3.5 reyting almıştı sonradan toprakla çınarın evlendiği bölüm bu sezon en yüksek reytinglerini aldı
lale devrinin düşmesinin nedeni senaristlerin değişmesi sema ergenekon ile eylem canpolat diziyi yazmayı bıraktıklarından beri dizide hiçbir sürükleyici olay yok yeni senaristlerin kalemleri kuvvetli değil,iyi yazamıyorlar

zümrüt e iyi bir partner gelse dizi düşmezdi kadın tek başın hasta haliyle devirince inandırcı olmadı :)

Tüm yapı larda düşüş var.

BBEB yaz etkisiyle düşüyor. Mayıs, Haziran gibi sezon finali yapmalı.

Survivor'u da iyiki abartmışlar. Abarttıkşarı halde 6 reyting alıyor, bir de abartmasalar 4 falan alacaktı herhalde.

Ben abartmayın dediğimde 12'nin altına inmez diyorlardı şimdi 6 aldı.

Bbeb yaz etkisiyle düştü diye bahane bulunuyor ama Survivor kötü oluyor yine. :) Yaz bbeb'i etkiliyor diğer yapımlar şuan kışta sanki. :)))))))

Bbeb 2.liğin altına düşmez diyenler 2 haftadır yarışmanın 4.sırada olmasına ne bahane buluyorlar merak konusu. :))))))

Bbeb yaz etkisiyle düştü diye bahane bulunuyor ama Survivor kötü oluyor yine. :) Yaz bbeb'i etkiliyor diğer yapımlar şuan kışta sanki. :)))))))

Bbeb 2.liğin altına düşmez diyenler 2 haftadır yarışmanın 4.sırada olmasına ne bahane buluyorlar merak konusu. :))))))

güzel insan survivor hep mart-nisan-mayıs ta yayınlanır bu ka kötü gittiğini hatırlamıyorum :)