legolas9900
Favori Üye
Anladım anladım kızlarının öcünü almiş Öc ne öc ama Neyse senaryoya takılmıcam izlemediğim için ama şu an çekim kalitesini oyunculukları acık ara tartişirim
Bu ne yahu brezilya dizileri bile daha akıcı konuşmalar oluyor.Sahnedeki es vermeleri en az 5sn en fazlasını sen düşün.Bağirma kızma sahnelerindeki konuşma tonlari ne öyle yaa? Sanki tv'de izlemiyorumda set arkasındayim gibi😕
- - - Ekleme - - -
En önemlisini unutuyordum sahnedeki heycanı yansıtması için kullanılan müziğin sesi çok azzz
Lale Devri'nde Zümrüt neydi dün öyle.. Nasıl aldı İntikam'ını..
lale devrinde zümrütün intikamı reytingleri yükseltmez reytinglerin yükselmesi için toprağın başına kötü şeyler gelmesi gerek geçen sezon hapise düştüğünde lale devri en yüksek reytinglerini almış tı
yeşim gidince reyting düşmedi yeşimin intihar ettiği bölüm totalde 5.5 ande 3.5 reyting almıştı sonradan toprakla çınarın evlendiği bölüm bu sezon en yüksek reytinglerini aldıkatılmıyorum orada yeşimin kötülükleri iş başındaydı zaten yreşim ölünce düştü reyting
dün akşamki genel düşüşe uydu ld yoksa 7 alırdı
yeşim gidince reyting düşmedi yeşimin intihar ettiği bölüm totalde 5.5 ande 3.5 reyting almıştı sonradan toprakla çınarın evlendiği bölüm bu sezon en yüksek reytinglerini aldı
lale devrinin düşmesinin nedeni senaristlerin değişmesi sema ergenekon ile eylem canpolat diziyi yazmayı bıraktıklarından beri dizide hiçbir sürükleyici olay yok yeni senaristlerin kalemleri kuvvetli değil,iyi yazamıyorlar
Bbeb yaz etkisiyle düştü diye bahane bulunuyor ama Survivor kötü oluyor yine. Yaz bbeb'i etkiliyor diğer yapımlar şuan kışta sanki. ))))))
Bbeb 2.liğin altına düşmez diyenler 2 haftadır yarışmanın 4.sırada olmasına ne bahane buluyorlar merak konusu. )))))