6 Nisan 2013 Cumartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
oha Allah tan anlıklara baktım lale 9 görmüş tahminleri düzenlim :D

soyle dusundum. Ortalama SBTde 1.5 artis var anliklarda. SBT 1 reyting sisirdi desek yine 0.5 cikar gibi. Gecen hafta 5.84 almis total. 6-6.70 arasi gelir gibi.

Mesela bu hafta muhteşemde büyük yükseliş yaşadı sbt'de ama tns de tam tersine düşüş yaşadı yani küsüratlarla bile yükselemedi. Tabi her için geçerli değil bu, lale devride belki düşüş yaşayabilir yada küsüratlarla yükseliş kazanır.

Mesela bu hafta muhteşemde büyük yükseliş yaşadı sbt'de ama tns de tam tersine düşüş yaşadı yani küsüratlarla bile yükselemedi. Tabi her için geçerli değil bu, lale devride belki düşüş yaşayabilir yada küsüratlarla yükseliş kazanır.

icime kurt girsin diye yaziyon dimi :D gel de uyu simdi 😉

Haklisin, aslinda SBTye guvenmemek gerek..

zümrüt sultandan balkon konuşması bekliyordum :) başbakanın balkon konuşmasını geçerdi :oley::oley::oley::oley::oley:@Almila @Forumdash @RevaN

Kıyafetin abartılığına bak :F:F Sen hala izliyon dimi? İzlemesen bu kadar sevinmezdin :F:F

- - - Ekleme - - -

İntikam'da Şahika karakterini Hatica Aslan oynasa daha iyi olurdu gibime geliyor. :D

ben başından beri diyorum @Forumdash :D
Yahu Vicky'nin yerini kimse tu-ta-maaaaağğğzzzz :bağır: Nebahat Ç. dicem ama oda cok yaşlı hacı:X