6 Mayıs 2021 Perşembe Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Kullanılan toplam oy
    21
Bu hafta izleyeceğim. Perşembe günleri çok muallakta kalıyorum. İlk başlarda Mucize Doktor devamlı izliyordum. Sonra Alev Alev döndüm. Sonra Akrep perşembeye geldi. Dedim ona bakayım. Sonra Kıbrıs başladı dizi yavaşladı bende şimdi tekrar Akrep dizisine bakıcam. :D
İyi yapmışsın, zaten dizi finale gidiyor. Her ne kadar senarist saçmalamaya tam gaz devam etse de heyecan dorukta. :A

• Beğendim
Reactions: Hobbit
İyi yapmışsın, zaten dizi finale gidiyor. Her ne kadar senarist saçmalamaya tam gaz devam etse de heyecan dorukta. :A
Perşembe kesin arkasında durduğum bir dizi yok diyelim. Olsa izlemem büyük ihtimal. Perşembe dizileri benim için fiyasko ama Çarşamba gününden iyiler. Çarşamba hiç izlemiyorum. :D :D

• Beğendim
Reactions: slhttnmtl
Perşembe kesin arkasında durduğum bir dizi yok diyelim. Olsa izlemem büyük ihtimal. Perşembe dizileri benim için fiyasko ama Çarşamba gününden iyiler. Çarşamba hiç izlemiyorum. :D :D
Diğer dizilerin durumunu bilmiyorum ama eski diziler ilk hallerinden çok uzaktalar ki seyirciyi de kaptırdılar. Gerçi seyircilerin gittiği yer de pek iyi sayılmaz ama. :X

Bugün günlerden K A D I N :Z @kerem

E0noETgWUAYs0Sd

• Olmamış
Reactions: kerem
BZK beklenen etkiyi yaratamadı, Total'de 4'leri görmüş bu hafta.

Alev Alev, AB'de kötü gidiyor, bu hafta neredeyse 1'leri görecekmiş.

Ben bu türk seyirciyi anlayamıyorum artık cidden. Akrep rezilliğin ötesi bir bölümle karşımıza çıktı, buna rağmen yaklaşık 0.1, 0.2, 0.3 yükseliş yaşamış. Halk resmen Aras'la Ayşem'in öpüşmesini bekliyormuş. :A Haftaya ara vermeyecek olması iyi oldu. Biraz yükselse AB'de de 1'i görebilecekken en azından gelip de gitmeyen çok küçük bir kitle edinme şansı doğdu. Umarım iyi değerlendirirler.

• Güldürdün
Reactions: Carpe Diem
#AlevAlev
Total : 3,02 (17)
AB : 2,05 (21)
ABC1 : 2,62 (19)

#BirZamanlarÇukurova
Total : 9,33 (1)
AB : 6,15 (3)
ABC1 : 7,97 (2)

#MucizeDoktor
Total : 5,44 (6)
AB : 5,29 (5)
ABC1 : 5,66 (6)

#CamdakiKız
Total : 7,51 (2)
AB : 11,24 (1)
ABC1 : 10,37 (1)

#BirZamanlarKıbrıs
Total : 4,94 (10)
AB : 5,53 (4)
ABC1 : 6,43 (4)

#Emanet
Total : 2,89 (19)
AB : 1,88 (25)
ABC1 : 2,00 (26)

#Akrep
Total : 1,34 (40)
AB : 0,86 (51)
ABC1 : 1,34 (39)

Kaynak: Deniz TURAL twitter

'Camdaki Kız' harika gidiyor, yaz boyu tekrarlarla ve sezonu erken açarak tüm gruplarda yeni sezonda da zirvede yer alması sürpriz olmayacak. Kanal D iddialı işler yaparak tutturuyor, keşke bu tarz işlerle ekranlarda olsa. Sadakatsiz ve Camdaki Kız'ı sezonda tutturdu, Arka Sokaklar'ın oranları da çok iyi. Haftanın üç günü zirve ya da zirveye yakın oranlarla günü kurtarıyor. Yeni sezona diğer kanallara nispeten daha rahat girecek gibi.

'Bir Zamanlar Kıbrıs' tutmadı diyebiliriz, güzel başladı ama devamı gelmedi. Şimdiden 4 reytinglere düşmüş. Yeni sezonda kanalın az izlenen işlerinden biri olacak gibi, keşke 1 saatlik bölümleri ve 26 bölüm sayısıyla bu sezon tamamlansaydı.

Kıbrıs gelecek sezon sıkıntı yaşayabilir. Yazın devam edip final yapmayı düşünebilirler bence.

El birliği ile zorlayıp Akrep dizisini 2 reytinglerinde finale uğurlayacağız. Bu arada dizinin arkasında duran Star Tv'ye de bir teşekkür etmek lazım. Şu dönemde kimse yapmaz yaptığını. Sektör ile alakalı umudumu arttıran bir gelişme. :)