Dur şimdi o kadar zamandır yayınlanıyor yayından da kalkmasın.Final Olması dileğiyle Akrep
Ağzını hayra açDur şimdi o kadar zamandır yayınlanıyor yayından da kalkmasın.
Yok ben örnek mayetinde söyledim Tahtaya vurayım bariAğzını hayra aç
Yok canım yayından kaldırmazlar , daha birkaç bölüm daha senaryoyu iğrençleştirmeden bırakırlar mı? 🤮🙄😒Dur şimdi o kadar zamandır yayınlanıyor yayından da kalkmasın.
Çok sağ olsun Başak Angigün bu bölümler yüzünden günahsız bir melek oldu. Bi Aras ve Ayşem'imiz eksikti onu da yaptı gerçi fanlar da dünden razıymış.Yok canım yayından kaldırmazlar , daha birkaç bölüm daha senaryoyu iğrençleştirmeden bırakırlar mı? 🤮🙄😒
Vur vurYok ben örnek mayetinde söyledim Tahtaya vurayım bari
4 kişi fix izleyenleriz de @A. Poyraz Bilgin'in izlediğini bilmiyordum.Akrep 5 oy gelmiş 😱
Ben tabikide Survivor 😎
Sizler sayesinde Hedef 0.80 😛4 kişi fix izleyenleriz de @A. Poyraz Bilgin'in izlediğini bilmiyordum.
Bu hafta izleyeceğim. Perşembe günleri çok muallakta kalıyorum. İlk başlarda Mucize Doktor devamlı izliyordum. Sonra Alev Alev döndüm. Sonra Akrep perşembeye geldi. Dedim ona bakayım. Sonra Kıbrıs başladı dizi yavaşladı bende şimdi tekrar Akrep dizisine bakıcam.4 kişi fix izleyenleriz de @A. Poyraz Bilgin'in izlediğini bilmiyordum.