boynu bükükleri daha izlemedimBirşey demiyorum zaten, yeni dizi hele 5 bölüm geçsin öyle gönderme yaparım.
Keşke Pis Yedili'yi de böyle savunsaydınız, aynı öykü neticede.
boynu bükükleri daha izlemedimBirşey demiyorum zaten, yeni dizi hele 5 bölüm geçsin öyle gönderme yaparım.
Keşke Pis Yedili'yi de böyle savunsaydınız, aynı öykü neticede.
hacı ben reyting artıracağı yönünde fikrim sen bu sbtye bakma olmazsa yarın tns'ye ayar veren bir yazı yazmaya başladım)))aga ben atv derim başka bişey demem yani başbakanın şu yaptığı nedir
Yuh ya o kadar tekrarı veriliyor. 😱 Izleyince göreceksin zaten Boynu Bükükler mi Pis Bükükler mi.boynu bükükleri daha izlemedimşu an bir savunma da yok 8+ reyting alan 9 diziden sade my ve as böyle antun kuntin stratejiler yapmadı o yüzden yeni dizinin yapması normal
15 dk özet mi verdi? Bu 4.5 reyting ozetin reytingi miKardeş Payı özet iyi.
Ya bu saatte özet mi verilir.Kardeş Payı özet iyi.
15 dk özet mi verdi? Bu 4.5 reyting ozetin reytingi mi
izlemeyi düşünmiyimYuh ya o kadar tekrarı veriliyor. 😱 Izleyince göreceksin zaten Boynu Bükükler mi Pis Bükükler mi.
Ya bu saatte özet mi verilir.
hacı ben bunu şimdi söylesem istediğini de ama daha bu paralel yapı konusulmazken isyan ettim. Sbt de şu reytingler 6 aydır dediklerimizi doğruluyor. hakkımızı yeme komplodan çıktı olay.
verdir gitsin panpahacı ben reyting artıracağı yönünde fikrim sen bu sbtye bakma olmazsa yarın tns'ye ayar veren bir yazı yazmaya başladım)))
hacı sana link attım my konusu açmaktan haber yapmadın.. Şimdinin konusu değil. tabi dün düşen bir haberde var onuda ekliyorum artık paralel yapının elinde kasedin var mı yapmadın bu haberi bilemiyorum)))verdir gitsin panpa))))
Hakkını yemedim hacıhacı ben bunu şimdi söylesem istediğini de ama daha bu paralel yapı konusulmazken isyan ettim. Sbt de şu reytingler 6 aydır dediklerimizi doğruluyor. hakkımızı yeme komplodan çıktı olay.
artacak mıhacı ben reyting artıracağı yönünde fikrim sen bu sbtye bakma olmazsa yarın tns'ye ayar veren bir yazı yazmaya başladım)))
Yarın totalde+5 abde 8 bekliyorumTam 15 değildi ama büyük çoğunluğu özetti.
ne haberi lo bir mesajalra bakayımhacı sana link attım my konusu açmaktan haber yapmadın.. Şimdinin konusu değil. tabi dün düşen bir haberde var onuda ekliyorum artık paralel yapının elinde kasedin var mı yapmadın bu haberi bilemiyorum)))
Sbt tamamen paralelcilerin kontrolünde sen bakma sbtye yarın eğer oynama olmazsa tns de daha yukarı bekliyorumartacak mıaga 9 reyting alıcaz ne artması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?