6 Mart 2014 Perşembe Reyting Sonuçları

Birşey demiyorum zaten, yeni dizi hele 5 bölüm geçsin öyle gönderme yaparım. :D

Keşke Pis Yedili'yi de böyle savunsaydınız, aynı öykü neticede. :A
boynu bükükleri daha izlemedim :F şu an bir savunma da yok 8+ reyting alan 9 diziden sade my ve as böyle antun kuntin stratejiler yapmadı o yüzden yeni dizinin yapması normal :F

boynu bükükleri daha izlemedim :F şu an bir savunma da yok 8+ reyting alan 9 diziden sade my ve as böyle antun kuntin stratejiler yapmadı o yüzden yeni dizinin yapması normal :F
Yuh ya o kadar tekrarı veriliyor. 😱 Izleyince göreceksin zaten Boynu Bükükler mi Pis Bükükler mi. :D

bence en büyük sorumlu ATV denen kanaldır diziyi 3 haftadır ne hale getirdi 15 reyting bekliyordum 9 zor alıyoruz anlıkta
yav başbakanım sende başka güne git be vadiyi kullanmayın
ben ak particiyim ama kesinlikle Kurtlar Vadisi'nin kullanılmasını istemiyorum ve buna karşıyım şuan atv nin yaptığı vadiyi kullanmaktır

Vadi yarin Total de 10-11 AB de 7-8 Reyting alir! AB de zirveyi kaybedebilir....

Bu arada daha iki günlük Dizileri KVP ile kiyaslayan arkadaslar ne aliyorsa banada göndersinler galiba iyi kafa yapiyor

hacı ben bunu şimdi söylesem istediğini de ama daha bu paralel yapı konusulmazken isyan ettim. Sbt de şu reytingler 6 aydır dediklerimizi doğruluyor. hakkımızı yeme komplodan çıktı olay.
Hakkını yemedim hacı:))) Karadayı AB'de 10 bile almadiği için ne desen herşeyde haklısın :A

23:00 - 23:15 #sbt #reyting'leri
1) ATV: 5.85
2) STAR: 4.41
3) KANALD: 4.29
4) SMNYL TV: 3.45
5) KNLTRK: 2.54