6 Mart 2014 Perşembe Reyting Sonuçları

Sbt tamamen paralelcilerin kontrolünde sen bakma sbtye yarın eğer oynama olmazsa tns de daha yukarı bekliyorum
tns de daha yüksek çıkıyo ama ne kadar yüksek çıkabilir yarın en fazla 11
yeni bölüm anlığı 6 ile başladı herkes özet sanıyordu erkenden başlattılar erkenden bitirdiler

başbakanımız hedefine ulaşmış işte 6 reytingle izlenmiş normalde 3 reyting zor alırdı

tns de daha yüksek çıkıyo ama ne kadar yüksek çıkabilir yarın en fazla 11
yeni bölüm anlığı 6 ile başladı herkes özet sanıyordu erkenden başlattılar erkenden bitirdiler

başbakanımız hedefine ulaşmış işte 6 reytingle izlenmiş normalde 3 reyting zor alırdı
AGB de 3 reyting alıyordu tns de daha yukarda çıkıyordu sanırım

oha başbakan uçuyo :D vadi sağolsun bizi yaktılar ama
arkadaşım hoşgeldin yok mu bugün program düşmeye devam ediyor

Başbakan iyi gidiyor. :) Arkadaşım Hoşgeldin tns'de daha yüksek çıkar sbt'ye aldanmamak lazım. :)

Arkadaşım Hoşgeldin reklam dönüşü 00:00

Kardeş payı düşük gidiyor
Arkadaşım Hoşgeldin A\B`de yükselir

Tolga Çevik'i beğenmedim bu bölüm. Yönetmen de dedi zaten haftaya senden daha iyi performans bekliyorum diye. :)

Vadiye ne olmuş öyle ya anlıklarda zor 10 almış.:F Küçük ağa erken başladığı halde 11 alıyordu ve dalga geçiliyordu. Eee neymiş? Neymiş? Son kez soruyorum neymiiş??? Büyük konuşmak doğru değilmiş:F
Ama yarın tns de 11-12 alırsa şaşırmam, şişirmesi gayet başarılı çünkü. :):)

Boynu bükükler fena sayılmayan oranlar almış, ama reklamlı ne yapacak o önemli. :)

Zkfo şok düşüşte anlıklara bakıcak olursak. :)

Ah eski oranlarından çok uzak artık. Önceden 2. Alığında 7 alırdı, şimdi 5 anca alıyor. :)

Vadiye ne olmuş öyle ya anlıklarda zor 10 almış.:F Küçük ağa erken başladığı halde 11 alıyordu ve dalga geçiliyordu. Eee neymiş? Neymiş? Son kez soruyorum neymiiş??? Büyük konuşmak doğru değilmiş:F
Ama yarın tns de 11-12 alırsa şaşırmam, şişirmesi gayet başarılı çünkü. :):)

Boynu bükükler fena sayılmayan oranlar almış, ama reklamlı ne yapacak o önemli. :)

Zkfo şok düşüşte anlıklara bakıcak olursak. :)

Ah eski oranlarından çok uzak artık. Önceden 2. Alığında 7 alırdı, şimdi 5 anca alıyor. :)
hep diyorum küçük ağa memcan,rıza baba ve hürrem sultan bu halkın adamları onlara laf eden cevabını alır en kısasürede:) salı günü küçük ağa erken bitti diye laf ediyorlardı bugün vadi erkencikten bitiverdi :X dün sevgili yöneticilerimiz bile my nin hayatta yapmayacağı stratejiyi yapıyor demeye getirdiler bugün vadi en beter stratejiye kurban gitti:X ilahi adalet stv dizileri gerçek mi ne :F @mrt-06 :F