xBUGRAx
Emekli
konuştuk ya mesajlarda değil my konusunda yazdım sanane haberi lo bir mesajalra bakayım
mesajlara baktım bir twitter hesabını atmışsın 18 kasıma ka gittim başka mesajın yok ne zaman söyledinkonuştuk ya mesajlarda değil my konusunda yazdım sana
hatırladım tns AGB başka ülkede kovulma haberin vardı muhtemelen orada attım sanamesajlara baktım bir twitter hesabını atmışsın 18 kasıma ka gittim başka mesajın yok ne zaman söyledin
tns de daha yüksek çıkıyo ama ne kadar yüksek çıkabilir yarın en fazla 11Sbt tamamen paralelcilerin kontrolünde sen bakma sbtye yarın eğer oynama olmazsa tns de daha yukarı bekliyorum
AGB de 3 reyting alıyordu tns de daha yukarda çıkıyordu sanırımtns de daha yüksek çıkıyo ama ne kadar yüksek çıkabilir yarın en fazla 11
yeni bölüm anlığı 6 ile başladı herkes özet sanıyordu erkenden başlattılar erkenden bitirdiler
başbakanımız hedefine ulaşmış işte 6 reytingle izlenmiş normalde 3 reyting zor alırdı
hep diyorum küçük ağa memcan,rıza baba ve hürrem sultan bu halkın adamları onlara laf eden cevabını alır en kısasürede salı günü küçük ağa erken bitti diye laf ediyorlardı bugün vadi erkencikten bitiverdi dün sevgili yöneticilerimiz bile my nin hayatta yapmayacağı stratejiyi yapıyor demeye getirdiler bugün vadi en beter stratejiye kurban gitti ilahi adalet stv dizileri gerçek mi ne @mrt-06Vadiye ne olmuş öyle ya anlıklarda zor 10 almış. Küçük ağa erken başladığı halde 11 alıyordu ve dalga geçiliyordu. Eee neymiş? Neymiş? Son kez soruyorum neymiiş??? Büyük konuşmak doğru değilmiş
Ama yarın tns de 11-12 alırsa şaşırmam, şişirmesi gayet başarılı çünkü.
Boynu bükükler fena sayılmayan oranlar almış, ama reklamlı ne yapacak o önemli.
Zkfo şok düşüşte anlıklara bakıcak olursak.
Ah eski oranlarından çok uzak artık. Önceden 2. Alığında 7 alırdı, şimdi 5 anca alıyor.