6 Mart 2014 Perşembe Reyting Sonuçları

Boynu Bükükler'i sonlarına doğru izledim. Çok iyiydi bölüm. Umarım kıymeti bilinir dizinin. :)

Bb tutmadı arkadaşlar geçen hafta ab de daha düşük oran almıştı totalde 5 ab de 4.5 almıştı ama bu hafta totalde4.5 e düştü ki ilerki haftalarda düşebilir çünkü vadi sacmaladi bu hafta...
Ah de düşer bence konuk kötü bir de
kp var...

:A bir olay mı var panpa :) medcezir,küçük ağa,küçük gelin,karagül,şefkat tepe hala 85-90 dk reklamsızlar :A
Her saat başı reklama giriyorlar en azından.. Yeni dizidir tabii birşey demiyorum. :)
Her hafta yeni dizi onun 2-3 bölümü reklamsız sonra final nasıl para kazanıyor bu kanal. :kiki:
Kadırgalı tek başına yeter. :Z

Bugün programda "yiyişmek" dedi defalarca, yine ceza alacak gibi. :(

Her saat başı reklama giriyorlar en azından.. Yeni dizidir tabii birşey demiyorum. :)

Kadırgalı tek başına yeter. :Z

Bugün programda "yiyişmek" dedi defalarca, yine ceza alacak gibi. :(
süre aynı sonuçta:) onlar 21.15-22.45 yapıyor boynu küççürükler 20.30-22.00 yapmış :) kurala uymadıysa o bnm değil rtükün problemi :)

Bb tutmadı arkadaşlar geçen hafta ab de daha düşük oran almıştı totalde 5 ab de 4.5 almıştı ama bu hafta totalde4.5 e düştü ki ilerki haftalarda düşebilir çünkü vadi sacmaladi bu hafta...
Ah de düşer bence konuk kötü bir de
kp var...
Aramızda Kalsın, Kardeş Payı, Beni Affet ve Star Ana Haber kesin yükselir. :):)

süre aynı sonuçta:) onlar 21.15-22.45 yapıyor boynu küççürükler 20.30-22.00 yapmış :) kurala uymadıysa o bnm değil rtükün problemi :)
Birşey demiyorum zaten, yeni dizi hele 5 bölüm geçsin öyle gönderme yaparım. :D

Keşke Pis Yedili'yi de böyle savunsaydınız, aynı öykü neticede. :A

22:00 - 22:15 #sbt #reyting'leri
1) ATV: 10.45
2) TRT1: 4.78
3) SMNYL TV: 4.6
4) KANALD: 3.89
5) STAR: 3.51