6 Mart 2014 Perşembe Reyting Sonuçları

Aramızda Kalsın reklam düzeni çok kötü. :(

kurtlar vadisinin son 2 senedeki en rezalet reytingleri
6 reytingle yeni bölüm başladı
9-9-10-10 aldı resmen fiyasko

ama kanalın ve yapımcının umursamadığı reytingleri en ufak şekilde takmıyorum bugünkü reytingler benim için yok hükmündedir atv benim için bitmiştir kurtlar vadisi atv den ayrıldığı an atv kanalını silecem

1 hafta maçla çakışan 1 hafta ara veren dizi şimdide erken başlıyor kimsenin haberi yok haberi millet 9 da geliyo reytinglere bak ya rezalet ötesi yazık günah

keşke yarın vadi 3.falan olsa keşke pana film hakediyor
Kaçak ne olacak peki o da atv de nasıl sileceksin kanalı:D senin kaderin atv bunu kabul et vadi gitse bile kaçak var...

kurtlar vadisinin son 2 senedeki en rezalet reytingleri
6 reytingle yeni bölüm başladı
9-9-10-10 aldı resmen fiyasko

ama kanalın ve yapımcının umursamadığı reytingleri en ufak şekilde takmıyorum bugünkü reytingler benim için yok hükmündedir atv benim için bitmiştir kurtlar vadisi atv den ayrıldığı an atv kanalını silecem

1 hafta maçla çakışan 1 hafta ara veren dizi şimdide erken başlıyor kimsenin haberi yok haberi millet 9 da geliyo reytinglere bak ya rezalet ötesi yazık günah

keşke yarın vadi 3.falan olsa keşke pana film hakediyor
Tayyip icin haber oncesıne bile alır diziyi onlar

Tayyip icin haber oncesıne bile alır diziyi onlar
başbakana saygım sonsuz ama vadiye dokunmasınlar ya 2 hafta bekliyoruz şu muameleye bak koşa koşa eve geldim nerdeyse otobüse son anda yetiştim olacak iş değil

Kaçak ne olacak peki o da atv de nasıl sileceksin kanalı:D senin kaderin atv bunu kabul et vadi gitse bile kaçak var...
netten izlerim diğerlerini sorun değil vadi gidet atv biter silecem kanalı direk
zaten sezon sonu show tv deyiz %100

21:45 - 22:00 #sbt #reyting'leri
1) ATV: 5.92
2) STAR: 5.6
3) KANALD: 5.13
4) SMNYL TV: 4.86
5) TRT1: 4.46

Boynu Bükükler gayet iyi gitti. Düşük zaten bütün diziler bugün niyeyse. Perşembe şu an idare eder oranlar aldı. Dokunmaz kanal. :)