xBUGRAx
Emekli
Kaçak ne olacak peki o da atv de nasıl sileceksin kanalıkurtlar vadisinin son 2 senedeki en rezalet reytingleri
6 reytingle yeni bölüm başladı
9-9-10-10 aldı resmen fiyasko
ama kanalın ve yapımcının umursamadığı reytingleri en ufak şekilde takmıyorum bugünkü reytingler benim için yok hükmündedir atv benim için bitmiştir kurtlar vadisi atv den ayrıldığı an atv kanalını silecem
1 hafta maçla çakışan 1 hafta ara veren dizi şimdide erken başlıyor kimsenin haberi yok haberi millet 9 da geliyo reytinglere bak ya rezalet ötesi yazık günah
keşke yarın vadi 3.falan olsa keşke pana film hakediyor
Şimdi full gitmesi lazım reytinglerin artması için inşallah reklam vermez...Aramızda Kalsın reklam düzeni çok kötü.
Tayyip icin haber oncesıne bile alır diziyi onlarkurtlar vadisinin son 2 senedeki en rezalet reytingleri
6 reytingle yeni bölüm başladı
9-9-10-10 aldı resmen fiyasko
ama kanalın ve yapımcının umursamadığı reytingleri en ufak şekilde takmıyorum bugünkü reytingler benim için yok hükmündedir atv benim için bitmiştir kurtlar vadisi atv den ayrıldığı an atv kanalını silecem
1 hafta maçla çakışan 1 hafta ara veren dizi şimdide erken başlıyor kimsenin haberi yok haberi millet 9 da geliyo reytinglere bak ya rezalet ötesi yazık günah
keşke yarın vadi 3.falan olsa keşke pana film hakediyor
Şimdi full gitmesi lazım reytinglerin artması için inşallah reklam vermez...
başbakana saygım sonsuz ama vadiye dokunmasınlar ya 2 hafta bekliyoruz şu muameleye bak koşa koşa eve geldim nerdeyse otobüse son anda yetiştim olacak iş değilTayyip icin haber oncesıne bile alır diziyi onlar
netten izlerim diğerlerini sorun değil vadi gidet atv biter silecem kanalı direkKaçak ne olacak peki o da atv de nasıl sileceksin kanalısenin kaderin atv bunu kabul et vadi gitse bile kaçak var...
beter olsunlar beterKVP dusuk ilerliyor baya..
En son 20.15'de girdi. Yani galiba 90 DK Reklamsız gittiler.21.00 - 22.00 arası Kanal D reklam vermedi mi?
Boynu Bükükler yeni bölümü reklamsız gitti21.00 - 22.00 arası Kanal D reklam vermedi mi?
En son 20.15'de girdi. Yani galiba 90 DK Reklamsız gittiler.
En son 20.15'de girdi. Yani galiba 90 DK Reklamsız gittiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?