ne alakası varatv'nin AB'si gittikçe düşüyorGörüldüğü gibiBu sene AB'de 11'leri gören KVP 8+ almişKARADAYI'yi en iyi bölümü olmasına rağmen bu hafta yerin dibine soktularStar iyice AB kanalı olmuş
dfbsdgbvsdds<v<adsvne alakası varhuzur sokağı ab de artıştaydı en sonsenaryoya ve oyunculuğa bakar bu iş
ne dedin lo öyle şifreli konuşmadfbsdgbvsdds<v<adsv
Aynısı bende de oldu şimdi düzeldi.ne dedin lo öyle şifreli konuşma
eee faruk yalan yanlış bişi yazdı ilahi adaletAynısı bende de oldu şimdi düzeldi.
ne dedin lo öyle şifreli konuşma
isteyerek yazdım benAynısı bende de oldu şimdi düzeldi.
demek istediğim dediğni şey kanalın genel oalyı değilisteyerek yazdım benAdam ne Huzur Sokağı izliyor oyunculuk senaryo diye ahkam kesiyor ne de Karadayı izliyor oyunculuk senaryo diye ahkam kesiyor. Ben bu adama karşi neyi savunayım???
Kıyasladiğin olay HS vs Karadayı yaa!!! Ugraşamıcam neyse panpası "işim var😎"demek istediğim dediğni şey kanalın genel oalyı değilkvp izlememe gerek yo ksenaryosu gündemle aynı oyunculuk adına fazla bişi yokkaradayıda bergüzar kurtarıyor oyunculuk kısmını senaryo kötü
Atv'yi sevmiyorum ama dizilerini özelliklede Karadayı'yı düşük gösteriyorlar.Kara Para Aşk'ın sonu nasıl olacak bakalım.isteyerek yazdım benAdam ne Huzur Sokağı izliyor oyunculuk senaryo diye ahkam kesiyor ne de Karadayı izliyor oyunculuk senaryo diye ahkam kesiyor. Ben bu adama karşi neyi savunayım???
BilmemAtv'yi sevmiyorum ama dizilerini özelliklede Karadayı'yı düşük gösteriyorlar.Kara Para Aşk'ın sonu nasıl olacak bakalım.
nasıl düşük gösteriyorlarAtv'yi sevmiyorum ama dizilerini özelliklede Karadayı'yı düşük gösteriyorlar.Kara Para Aşk'ın sonu nasıl olacak bakalım.
Hacı Sabah gazetesi ve Zaman gazetesinin manşetine bak dediğimi anlarsın.nasıl düşük gösteriyorlar
Bütün dizilerinde düşüş var,diğer kanallar artarken bu düşüş manidar.BilmemBata da bilir çıkadabilir. atv'nin AB'sinin şu son zamanlarda düşmesi tuhafZaten izlediğim iki dizisi var ikisi de gittikçe düşüyor
BS'yi yönetmenden dolayı diyordum(k) Karadayı'nin bu haftaki bölümü hatta son 2-3 bölümü bile TT olmuşken AB'de düşmesi beni kıl kaptırdı olayaBütün dizilerinde düşüş var,diğer kanallar artarken bu düşüş manidar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?