6 Mart 2014 Perşembe Reyting Sonuçları

Filmin gazı ile ne alakası var ki senaryo düzgün yazılırsa bu oranlarını korur...
Ayrıca Kardeş Payına her hafta yalan dünya gibi şarkıcı katılsa ab de 10 ları görür...Ama o kadar şarkıcı çıkıyor yalan dünyaya ve ab de aldığı maksimum reyring 6😕
Yalan Dünya ilk sezonunda AB'de 10+ alıyordu karşılaştırmak doğru olmaz iki diziyi. :)

Yalan Dünya ilk sezonunda AB'de 10+ alıyordu karşılaştırmak doğru olmaz iki diziyi. :)
Karşılaştırmak olmaz diyorsun da yalan dünyanın kadrosu çok geniş kardeş payının ise 2 kişi üzerine kurulu ahmet murat ikilisi ama yalan dünya öyle değil zerrin tülay vasfiye nurhayat gülistan selehattin daha çok var orçun eylem ooo say say bitmez
Ayrıca hatice ye değil neticeye bak sen şimdi ki oranlara bak:D

işte 6 yı göremez diyorlar ama görüyoruz ki özeti 8 alıyor:kiki:işte benim dizim
ilk bölüm yüksek oranlar aldı 2 bölümde düşer dediler dizi 8 e dayandı ve ayrıca arkadaşım hoşgeldinin kaşısında şansı yok dediler ve görüyoruz ki ah diplere gidiyor...
Starımın şu ana kadar 5 dizisi var ve hepsi de çok iyi oranlar alıyor
muhteşem yüzyıl total 11 ab +12
medcezir total 9 ab 10
kurt seyit total 7 ab 10
aramızda kalsın total 5.5 ab 9
kardeş payı total 5 küsür ab si 7.2 seneye my bitecek ve acun da gidecek ama kanalın 4 iddialı dizisi devam edecek ve kanal o boş dört günü iddialı dizilerle doldurabilir...:D

Kardeş Payı ah falan dinlemez böyle düşürür adamı. :Z

Demek ki neymiş büyük lokma yiyip büyük söz söylemeyeceklermiş. :kiki:

Vadi düşmüş gibi.Erken bitmesi kötü olacaktı zaten.
Boynu Bükükler kötü.İnadına Yaşamak Vakaları devam ediyor.
Arkadaşım Hoşgeldin'de düşmüş.İntikam'dan bir şeyler toplıyormuş demek.:D
Günün Sürprizi Kardeş Payı Özet olmuş.😱Tebrikler.Yeni bölümd iyi gitmiş.:D

Karşılaştırmak olmaz diyorsun da yalan dünyanın kadrosu çok geniş kardeş payının ise 2 kişi üzerine kurulu ahmet murat ikilisi ama yalan dünya öyle değil zerrin tülay vasfiye nurhayat gülistan selehattin daha çok var orçun eylem ooo say say bitmez
Ayrıca hatice ye değil neticeye bak sen şimdi ki oranlara bak:D
Diziyi kötüleyen yok ama sen 70 küsür bölümlük bir dizi ile karşılaştırıyorsun, "Bak Yalan Dünya 6 alıyor KP 7 alıyor" diyorsun. Kardeş Payı daha taze bir dizi.. :)

Kardeş Payı düşecek diyenler el kaldırsın?:)

Düşmeyi bırak Arkadaşım Hoşgeldin'i geçti.daha ne kadar mahçup olacaksınız.:)

Burda mahçup olduğunuz yetmedi şimdi de Kurt Seyit ve Şura düşecek diyorsunuz.:)

Kurtlar Vadisi Pusu o vasat düzene rağmen çok iyi gitmiş, tebrikler. Şahsen ben daha düşük bekliyordum.

Aramızda Kalsın dün çok güzel bölümdü, güzel bir yükseliş yakalamış tebrikler.

Kaynana Gelin Sedaya Gelin çok iyi gitmiş tebrikler. @xBUGRAx bugünkü düğün nasıldı? :D

Arkadaşım Hoşgeldin'in maalesef düşüşü devam ediyor..

Kurtlar Vadisi Pusu o vasat düzene rağmen çok iyi gitmiş, tebrikler. Şahsen ben daha düşük bekliyordum.

Aramızda Kalsın dün çok güzel bölümdü, güzel bir yükseliş yakalamış tebrikler.

Kaynana Gelin Sedaya Gelin çok iyi gitmiş tebrikler. @xBUGRAx bugünkü düğün nasıldı? :D

Arkadaşım Hoşgeldin'in maalesef düşüşü devam ediyor..

İyiydi kocaman altın taktı yakışır Seda bacıma. :Z Damadın nikah şahidi oldu. 10 dakika halay çektiler bütün stüdyo reklama kadar. :F

Kurtlar Vadisi Pusu az da olsa düşmüş:(
Arkadaşım Hoşgeldinde de her iki gruptada düşüş var:(
Kardeş Payı yükselmiş:)
Boynu Bükükler de pek iyi gitmemiş😱
Aramızda Kalsın da iyi gitmiş:)

Vadi düşmüş :D AB nolmuş öle yazık ya 0.10 kalmış Aramızda Kalsın geçicek :D
AH çok düşmüş :( Kardeş Payının özeti yeni bölümü geçmiş 😱

Kurtlar Vadisi Pusu düşüş yaşamış.A\B`de 8 almış.
Boynu Bükükler biraz düşüş yaşamış :(
Zengin Kız Fakir Oğlan 5-6 reytingden 3 reytinge düşmüş 😱
Arkadaşım Hoşgeldin düşmüş ve Aramızda Kalsın iyi gitmiş

Atv Vadiyi 21.45'e koysa Vadi 20+ reyting alır :D Yine iyi almışız

Vadi düşmüş :D AB nolmuş öle yazık ya 0.10 kalmış Aramızda Kalsın geçicek :D
AH çok düşmüş :( Kardeş Payının özeti yeni bölümü geçmiş 😱
Erken başladık normal saatimizde başlasaydık çok daha iyi alırdık

Kurtlar Vadisi Pusu düşüş yaşamış.A\B`de 8 almış.
Boynu Bükükler biraz düşüş yaşamış :(
Zengin Kız Fakir Oğlan 5-6 reytingden 3 reytinge düşmüş 😱
Arkadaşım Hoşgeldin düşmüş ve Aramızda Kalsın iyi gitmiş
Cidden çok düşmüş yeni farkettim sen söyleyince. :( Sen ne düşünüyorsun? :( @Yakamoz-Asi

Boynu Bükükler haftaya yükselmeli. Kanal D bol bol tekrarını koy şu dizinin yazık etme. :(