6 Mart 2014 Perşembe Reyting Sonuçları

Kardeş Payı ah'i hizaya sokmuş. :A

Boynu bükükler reklamsız bu haldeyse gidici gibi. :)

Oysa haftasonu tekrarı çok iyi gitmişti. :A

atv'nin AB'si gittikçe düşüyor:X Görüldüğü gibi :F:F Bu sene AB'de 11'leri gören KVP 8+ almiş:F KARADAYI'yi en iyi bölümü olmasına rağmen bu hafta yerin dibine soktular :F:F Star iyice AB kanalı olmuş:bhr:

atv'nin AB'si gittikçe düşüyor:X Görüldüğü gibi :F:F Bu sene AB'de 11'leri gören KVP 8+ almiş:F KARADAYI'yi en iyi bölümü olmasına rağmen bu hafta yerin dibine soktular :F:F Star iyice AB kanalı olmuş:bhr:
ne alakası var :) huzur sokağı ab de artıştaydı en son :A senaryoya ve oyunculuğa bakar bu iş :A

isteyerek yazdım ben :X Adam ne Huzur Sokağı izliyor oyunculuk senaryo diye ahkam kesiyor ne de Karadayı izliyor oyunculuk senaryo diye ahkam kesiyor. Ben bu adama karşi neyi savunayım???
demek istediğim dediğni şey kanalın genel oalyı değil :A kvp izlememe gerek yo ksenaryosu gündemle aynı oyunculuk adına fazla bişi yok :) karadayıda bergüzar kurtarıyor oyunculuk kısmını senaryo kötü :A

demek istediğim dediğni şey kanalın genel oalyı değil :A kvp izlememe gerek yo ksenaryosu gündemle aynı oyunculuk adına fazla bişi yok :) karadayıda bergüzar kurtarıyor oyunculuk kısmını senaryo kötü :A
Kıyasladiğin olay HS vs Karadayı yaa!!! Ugraşamıcam neyse panpası "işim var😎"

isteyerek yazdım ben :X Adam ne Huzur Sokağı izliyor oyunculuk senaryo diye ahkam kesiyor ne de Karadayı izliyor oyunculuk senaryo diye ahkam kesiyor. Ben bu adama karşi neyi savunayım???
Atv'yi sevmiyorum ama dizilerini özelliklede Karadayı'yı düşük gösteriyorlar.Kara Para Aşk'ın sonu nasıl olacak bakalım.

Atv'yi sevmiyorum ama dizilerini özelliklede Karadayı'yı düşük gösteriyorlar.Kara Para Aşk'ın sonu nasıl olacak bakalım.
Bilmem (b) Bata da bilir çıkadabilir. atv'nin AB'sinin şu son zamanlarda düşmesi tuhaf (b) Zaten izlediğim iki dizisi var ikisi de gittikçe düşüyor :F

Bütün dizilerinde düşüş var,diğer kanallar artarken bu düşüş manidar.:)
BS'yi yönetmenden dolayı diyordum(k) Karadayı'nin bu haftaki bölümü hatta son 2-3 bölümü bile TT olmuşken AB'de düşmesi beni kıl kaptırdı olaya:X Neyse artık reytingi düşük diye bırakacak değilim ya saçmalarlarsa o zaman bırakırım:)