6 Kasım 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

Hurrem olarak ASLA:T: Vahide bi BİM bi de AFK'de iyiydi:X
vahidedeki asalet alemin kıralındaki asalet ile yarışır anca :F
aimages.beyazgazete.com_fotogaleri_2012_5_9531_alemin_krali_35_bolum_foto_galeri_107281.jpg

Ekli dosyalar

• aimages.beyazgazete.com_fotogaleri_2012_5_9531_alemin_krali_35_bolum_foto_galeri_107281.jpg
    aimages.beyazgazete.com_fotogaleri_2012_5_9531_alemin_krali_35_bolum_foto_galeri_107281.jpg
    62.6 KB · Hit: 634
terelelli bir kızı canlandırdığı için normal rolü..... sen hazalı bırakta başroldeki küçük kafalı erkek oyuncu nasıl oynuyor ona bak:)
adamda oyunculuk sıfır yetenek sıfır tip desen kızlar böyle boncuk kafalılarımı seviyor onuda anlamadım hangi sebeple başrole getirmişler torpili nedir anlamadım?
boncuk kafalıyı hiç konuşmayalım torpili yukardan sanırım )) bu sanat dünyasındaki dönen olayları söylemeyeyim burda )))

48 yaşında mimiksiz ağlayabilen bir oyuncu maşallah nazar değmez inşalalh :X
Mimiksiz? Vahide'mden bahsediyoruz. Nebahat'tan değil. Nebahat zaten A.Ş.K.'da Aşk-ı Memnu Veda'nın final sahnesindeki felçli hali gibi bakıyor. :X

Esra'ya katılıyorum bu bölüm oyunculuğunu konuşturdu..
Her bölüm öyledir. Ben bu bölümde bakmadım ama sezonun ilk bölümlerine bakmıştım, ordan aklımda oyunculuğu. :)

Mimiksiz? Vahide'mden bahsediyoruz. Nebahat'tan değil. Nebahat zaten A.Ş.K.'da Aşk-ı Memnu Veda'nın final sahnesindeki felçli hali gibi bakıyor. :X

Her bölüm öyledir. Ben bu bölümde bakmadım ama sezonun ilk bölümlerine bakmıştım, ordan aklımda oyunculuğu. :)
Fena değildi ama bu bölüm niyeyse hayran kaldım kendilerine. :X

UEK yükselmiş ama birazdan reklama girer. 23.00'de reklama girse çok iyi olur uzun süre reklamsız gider. :(