Vahide'min nesini beğenmiyorsun? Kadın asaletini konuşturuyor dizide.cumadan gun değiştirir
Meryem olsaydı he derdimde, Vahideyle diyemiyorum:
Vahide'min nesini beğenmiyorsun? Kadın asaletini konuşturuyor dizide.cumadan gun değiştirir
Meryem olsaydı he derdimde, Vahideyle diyemiyorum:
😱 asaletVahide'min nesini beğenmiyorsun? Kadın asaletini konuşturuyor dizide.
işte amaç da o zaten haftaya anlaşılsın diye kestiler (aynştayn mode on)Şehzade mi oldu anlamadım
Hurrem olarak ASLA Vahide bi BİM bi de AFK'de iyiydiVahide'min nesini beğenmiyorsun? Kadın asaletini konuşturuyor dizide.
Evet. Asaletini konuşturuyor dizide, oyunculuğuda çok iyi. İyi ki gitmiş Meryem.😱 asalet
çok klişe olmuş tam orda kesmeleri ben reklamdan geç döndüm izleyemedim nasıl bitti bölüm o yüzden sordumişte amaç da o zaten haftaya anlaşılsın diye kestiler (aynştayn mode on)
vahidedeki asalet alemin kıralındaki asalet ile yarışır ancaHurrem olarak ASLA Vahide bi BİM bi de AFK'de iyiydi
Hürrem'in pörtlek gözlerini ve yarım oyunculuğunu görmek istiyorsan orası ayrı tabii.Hurrem olarak ASLA Vahide bi BİM bi de AFK'de iyiydi
48 yaşında mimiksiz ağlayabilen bir oyuncu maşallah nazar değmez inşalalhEvet. Asaletini konuşturuyor dizide, oyunculuğuda çok iyi. İyi ki gitmiş Meryem.
Esra'ya katılıyorum bu bölüm oyunculuğunu konuşturdu..Evet. Asaletini konuşturuyor dizide, oyunculuğuda çok iyi. İyi ki gitmiş Meryem.
boncuk kafalıyı hiç konuşmayalım torpili yukardan sanırım )) bu sanat dünyasındaki dönen olayları söylemeyeyim burda )))terelelli bir kızı canlandırdığı için normal rolü..... sen hazalı bırakta başroldeki küçük kafalı erkek oyuncu nasıl oynuyor ona bak
adamda oyunculuk sıfır yetenek sıfır tip desen kızlar böyle boncuk kafalılarımı seviyor onuda anlamadım hangi sebeple başrole getirmişler torpili nedir anlamadım?
Mimiksiz? Vahide'mden bahsediyoruz. Nebahat'tan değil. Nebahat zaten A.Ş.K.'da Aşk-ı Memnu Veda'nın final sahnesindeki felçli hali gibi bakıyor.48 yaşında mimiksiz ağlayabilen bir oyuncu maşallah nazar değmez inşalalh
Her bölüm öyledir. Ben bu bölümde bakmadım ama sezonun ilk bölümlerine bakmıştım, ordan aklımda oyunculuğu.Esra'ya katılıyorum bu bölüm oyunculuğunu konuşturdu..
ben mimik göremedim desterenin 7d gözleri ve büyüteç ile bakmayı da denedim yine yokMimiksiz? Vahide'mden bahsediyoruz. Nebahat'tan değil. Nebahat zaten A.Ş.K.'da Aşk-ı Memnu Veda'nın final sahnesindeki felçli hali gibi bakıyor.
Fena değildi ama bu bölüm niyeyse hayran kaldım kendilerine.Mimiksiz? Vahide'mden bahsediyoruz. Nebahat'tan değil. Nebahat zaten A.Ş.K.'da Aşk-ı Memnu Veda'nın final sahnesindeki felçli hali gibi bakıyor.
Her bölüm öyledir. Ben bu bölümde bakmadım ama sezonun ilk bölümlerine bakmıştım, ordan aklımda oyunculuğu.
c'mon @dizi kolik c'mon😱 Meryem'in pörtlek gözü bile illunun tek gözünü oyarHürrem'in pörtlek gözlerini ve yarım oyunculuğunu görmek istiyorsan orası ayrı tabii.
O kadar büyük gözü var, bir zahmet oysun.c'mon @dizi kolik c'mon😱 Meryem'in pörtlek gözü bile illunun tek gözünü oyar
İnsan görmek istemediği görmez tabii, haklısın.ben mimik göremedim desterenin 7d gözleri ve büyüteç ile bakmayı da denedim yine yok
Meryem candır asdsadfasfasgO kadar büyük gözü var, bir zahmet oysun.