o günleri bende özledim o tadı alamıyorum artıkÇocuklar Duymasın da eski günler gösteriliyor.Çok güzeldi o günlerde. @Ahmad @çocuklarduymasın @xBUGRAx
o günleri bende özledim o tadı alamıyorum artıkÇocuklar Duymasın da eski günler gösteriliyor.Çok güzeldi o günlerde. @Ahmad @çocuklarduymasın @xBUGRAx
Ben her gün Kanal D izlemiyorum aga nerden çıkardın? Sadece Çarşamba - Perşembe - Pazar Kanal D'deyim. Bir de Cuma günü Beyaz Show'u izliyorum. Diğer günler Star'dayım O Ses ve Medcezir için. Cumartesim boş bir tek. Benim de ATV ile hiç işim olmuyor mesela. Haftanın 1 saati bile izlemiyorum.izleme zaten aga bi gün bari kanal d izleme zaten izleyecek bişey yok bi beyaz show var o olmasa kanalı zaplarken bile es geçiyorum düşün kanalın vahim halini
ATV`de bende öyleyimBen her gün Kanal D izlemiyorum aga nerden çıkardın? Sadece Çarşamba - Perşembe - Pazar Kanal D'deyim. Bir de Cuma günü Beyaz Show'u izliyorum. Diğer günler Star'dayım O Ses ve Medcezir için. Cumartesim boş bir tek. Benim de ATV ile hiç işim olmuyor mesela. Haftanın 1 saati bile izlemiyorum.
gayet iyi biliyorum yükselmesini bekliyordum )))iki dünya arasında da sahra ortaya çıktı galiba reytignler coşmuş bu bölümde izleyemedim
@beyazsoy aga bakıyon mu iki dünya arasına
o günleri bende özledim o tadı alamıyorum artık
Alırsa Forum'da kıyamet kopacağı kesin.AB'de zirveyi alacağız yakında. 😛😀
ATV'de tek izleyebileceğim Karadayı olurdu herhalde. Onu da baya kaçırdım. Uğraşamam baştan izlemeye.Stvde ne var öyle
ATV`de bende öyleyim
ben MY`ni açtım görmedim o kısımlarıHavuç'un çocukluğunu gösterdi. O güzel esprilerini gösterdi. Bir kötü oldum şimdi.
Alırsa Forum'da kıyamet kopacağı kesin.
sıkı bir Stv takipçisisin galiba
ben MY`ni açtım görmedim o kısımları
Havuç
Ekli dosyayı görüntüle 22829
Bu bölümlere benzer bir şey gösterdi. Çok güzeldi. Bu arada zaman ne çabuk geçiyor değil mi? @Ahmad
Bakalım 21:00 - 21:15 anlığında listeye girebilecek mi?