6 Kasım 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

izleme zaten aga bi gün bari kanal d izleme :D zaten izleyecek bişey yok bi beyaz show var o olmasa kanalı zaplarken bile es geçiyorum düşün kanalın vahim halini :D
Ben her gün Kanal D izlemiyorum aga nerden çıkardın? :D Sadece Çarşamba - Perşembe - Pazar Kanal D'deyim. Bir de Cuma günü Beyaz Show'u izliyorum. Diğer günler Star'dayım O Ses ve Medcezir için. Cumartesim boş bir tek. Benim de ATV ile hiç işim olmuyor mesela. Haftanın 1 saati bile izlemiyorum. :D

Stvde ne var öyle (b)

Ben her gün Kanal D izlemiyorum aga nerden çıkardın? :D Sadece Çarşamba - Perşembe - Pazar Kanal D'deyim. Bir de Cuma günü Beyaz Show'u izliyorum. Diğer günler Star'dayım O Ses ve Medcezir için. Cumartesim boş bir tek. Benim de ATV ile hiç işim olmuyor mesela. Haftanın 1 saati bile izlemiyorum. :D
ATV`de bende öyleyim :D

ben MY`ni açtım görmedim o kısımları :(

amedia.memurlar.net_album_846_2780c5e3_c7f5_e211_90bd_14feb5cc13c9.jpg

Bu bölümlere benzer bir şey gösterdi. Çok güzeldi. Bu arada zaman ne çabuk geçiyor değil mi? :T @Ahmad

Bakalım 21:00 - 21:15 anlığında listeye girebilecek mi?

Ekli dosyalar

• amedia.memurlar.net_album_846_2780c5e3_c7f5_e211_90bd_14feb5cc13c9.jpg
    amedia.memurlar.net_album_846_2780c5e3_c7f5_e211_90bd_14feb5cc13c9.jpg
    45 KB · Hit: 692
bu muhteşem 15 dakikadır açık acayip sıkıcı fatih bundan daha heyecanlıydı yahuu. ben halvetlerin neden kondugunu anlıyorum adamların yazabildiği en heyecanlı şey sanırım halvet ))))