6 Kasım 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

izleme zaten aga bi gün bari kanal d izleme :D zaten izleyecek bişey yok bi beyaz show var o olmasa kanalı zaplarken bile es geçiyorum düşün kanalın vahim halini :D
Ben her gün Kanal D izlemiyorum aga nerden çıkardın? :D Sadece Çarşamba - Perşembe - Pazar Kanal D'deyim. Bir de Cuma günü Beyaz Show'u izliyorum. Diğer günler Star'dayım O Ses ve Medcezir için. Cumartesim boş bir tek. Benim de ATV ile hiç işim olmuyor mesela. Haftanın 1 saati bile izlemiyorum. :D

Stvde ne var öyle (b)

Ben her gün Kanal D izlemiyorum aga nerden çıkardın? :D Sadece Çarşamba - Perşembe - Pazar Kanal D'deyim. Bir de Cuma günü Beyaz Show'u izliyorum. Diğer günler Star'dayım O Ses ve Medcezir için. Cumartesim boş bir tek. Benim de ATV ile hiç işim olmuyor mesela. Haftanın 1 saati bile izlemiyorum. :D
ATV`de bende öyleyim :D

A.Ş.K. bugün daha yüksek gidiyor gibi. :)

ben MY`ni açtım görmedim o kısımları :(

amedia.memurlar.net_album_846_2780c5e3_c7f5_e211_90bd_14feb5cc13c9.jpg

Bu bölümlere benzer bir şey gösterdi. Çok güzeldi. Bu arada zaman ne çabuk geçiyor değil mi? :T @Ahmad

Bakalım 21:00 - 21:15 anlığında listeye girebilecek mi?

Ekli dosyalar

• amedia.memurlar.net_album_846_2780c5e3_c7f5_e211_90bd_14feb5cc13c9.jpg
    amedia.memurlar.net_album_846_2780c5e3_c7f5_e211_90bd_14feb5cc13c9.jpg
    45 KB · Hit: 702
bu muhteşem 15 dakikadır açık acayip sıkıcı fatih bundan daha heyecanlıydı yahuu. ben halvetlerin neden kondugunu anlıyorum adamların yazabildiği en heyecanlı şey sanırım halvet ))))

Bu alana bir cevap yazın...