6 Haziran 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

Bu Çarşamba Gecesi Ne İzlediniz ?

• Kullanılan toplam oy
    17
  • Anket kapatılmış .
he tamam sen takil aksama goruruz

Reyting düşer düşmez banane. Kimseye çamur atma amacı olmadan mantıklı bir yorum yapmaya çalıştım. Nedir bu stres.

Artık ergen kızlar gibi dizileri yarıştırmaktan, takım tutar gibi dizi ve kanal tutmaktan vazgeçin. Biraz saygıyı öğrenin.

Hayatınızın her anında düşüncelerinize karşı çıkanlar olacaktır. Her düşünceye bu kadar kinle yaklaşırsanız çocukluktan öteye gidemezsiniz.

Öncelikle başkalarının düşüncelerini anlamaya çalışın. Kabul etmiyorsanız da bunu güzel bir şekilde dile getirin lütfen.

akşam ne izlerim bilmiyorum sakarya fıratı izlerim belki izleyecek bişey yok vadi tekrarı her gün var bu gün yok bu güne koysunlar da izleyek :D

18:00 - 19:00 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) KANALD: 3.58 , 2) STAR: 3.3 , 3) ATV: 2.34
Beni affet düşüşlerde

19:00 - 20:00 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) FOX: 3.64 , 2) KANALD: 2.99 , 3) SHOW: 2.23 , 4) ATV: 1.9 , 5) TRTCCK: 1.65

- - - Ekleme - - -

Kreys deniz yıldızı yükselmiş mı bana mı öyle görünüyor ? :D

Muhtesem Yuzyil'i bu aksam Sezon Finali muhtesem bi bolum olacak insallah baya yukselir.

20:00 - 21:00 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) STAR: 5.46 , 2) FOX: 3.49 , 3) KANALD: 2.63 , 4) TRT1: 2.44 , 5) SHOW: 2.
Kreys deniz yıldızı :D