sbt ye rağmen MUHTEŞEM YÜZYIL uçmuş .. süper gitmiş ab grubunda ikinciliğide özetiyle kapmış helal olsun ,,,
noldu haberleri yorumlarken sbt reytinglerini yerden yere vuruyorsun beyyazsoy ama iş muhteşemin reytinglerine gelince sbt nin saçma reyting deneklerinden bahsetmiyorsun nedenmi 18 çıkmadı nedeni şu..: denekler stv deneği olursa muhteşemde bu kadar reyting alır .. çünkü onların bakış açısına ters muhteşem yüzyıl.. buna rağmen yinede reytingleri süpürmüş .. tebriği haketti muhteşem ..
Ben konusulanlarin basindan beri okudum ve kreys ve takas'i 100/100 , ama revan'i 100/0 hakli buldum , tartisma ciksin diye bu yorumu yazmayacagim ama lutfen revan okusunda My mi Obgzk'mi anlasin , oyle bi cevap yazicam ki eli ayagi birbirine dolasicak , ve sonrada bahane bulucak eminim yorumum soyle:
1.Revan OBGZK 4 reytingle , MY 10 reytingle basladi
2.Obgzk ikinci haftasinda 8 reyting aldi , 10 degil.
Simdi asil MY mi OBGZK'mi daha basarili anlarsin.Obzgk 27'den 12 , My 17'den 12 , yani simdiye kadar OBGZK 15 , MY 5 reyting dusmus buyuk fark.OBGZK sezon finalide 21 aldi simdi 12'lerde , MY sezon finalide 13 aldi simdi ise yine 13 yani 1 yilda MY hic dusmemis , ama OBGZK nerdeyse 10 reyting dusmus , yani sonuc olarak MY 1 yilda yine 13 reytingle sezon finali aynisi , ama OBGZK 21 nerdeeeeeee , 14-15 alsin en fazla yani anlayacagin bu gidisle devam ederse seneye bisey kalmicak.
m.yüzyıl tekrarlarını verirse star kuzeyi yine geçer ab de 40 dakkalık özeti kuzeyi geçmis .. tkr bölümü ile fark açilir..
bu bugünkü son yorumum daha da yazmıcam artık...
bir kere neyin neyle başlaması çok öenmli değil öbgzk 4'le başladı.. ama başladığı zamandan misal 2011 ocak ayına kadar yine 10 larda dolaşsaydı tamam diycem ama taaa 4'den 27' ye çıkmak her dizinin harcı değil geçen sene her bölümü olay olup sanal alemi geç bizim üniv çoğu öğrenciler bile ondan konuşuyodu...
bu arada öbgzk nin en yüksek reytingini ve endüşüğünü karşılaştırmıssın ama muhteşemin kini niye karşılaştırmadın?
muhteşem geçen sene ab de 25 - 24 lerde alıyodu şimdi ise 14 - 15 lerde yani MUHTEŞEMDE 10 reyting düşmüş... buna diycek bişey bulursun..
bu arada MUHTEŞEM hiç bi zaman süper bi yükseliş yapamadı o yüzden düşmesi o kadar ilgi çekmez ama öbgzk en üstteydi yani muhbteşemin hiç bir zaman ulaşamadığı yerdeydi!! en azından öbgzk en üstten düşmüş olsada sonuçta en üstleri bi yokladı!! muhteşem oraların havasını koklayamadı... azıcık kokladı kokladıysa.. o da sadece ab de yani her iki gurupta değil! bence bunlar kimin nerde olduklarını söylüyo.. gerçekleri söylüyo,kişiye göre değişmeyen şeyleri!!!
Vermez ki tekrarını
Vermez ki tekrarını
süper sonuç hakettiği reytingte sonunda
sakarya fırat yeni sezona kuzeyi geçecek gibi
çocuklar duymasın da toparlanma var
focus film ilk 7 de 3 dizi
aynen kuey beklendiiği gibi çıkmadıkuzey bu sezon tam final yapsaydı keşke durumu kritik)
bugünde fatmagül kasıp kavurur ortalığı) akşamı iple çekiyoruz)
aynen kuey beklendiiği gibi çıkmadıipe dikkat et panpa çok çekme;
her perşembe çekiyoruz kopmuyor merak etme))
Gelecek hafta sonuçlar nasil olacak acaba.. Çok merak ediyorum
- - - Ekleme - - -
Gelecek hafta sonuçlar nasil olacak acaba.. Çok merak ediyorum
Bu akşam Kurtlar Vadisi Pusu muhteşem bir sezon finaliyle ekranlara gelicek bence katliam yapan mete.Bu akşam vadi eski günlerindeki gibi 1 e kadar sürerse offfffff reytingler uçucak Fatmagül aşağıdan bakacak reytinglere vadi destan yazacak
- - - Ekleme - - -
Bu akşam Kurtlar Vadisi Pusu muhteşem bir sezon finaliyle ekranlara gelicek bence katliam yapan mete.Bu akşam vadi eski günlerindeki gibi 1 e kadar sürerse offfffff reytingler uçucak Fatmagül artık 2.liğe otursun hakettiği 2.lik zaten.. reytinglere destan yazacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?