6 Haziran 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

Bu Çarşamba Gecesi Ne İzlediniz ?

• Kullanılan toplam oy
    17
  • Anket kapatılmış .
ayrıca çoğu dizinin reytingi ikinci sezonunda yarı yarıya düşüyor. örnek 27 alan obzg 13 e düşmesi
)))) aşk ve cezanında başına gelen bu abartacak bi şey yok
)))))

Lordly Allah aşkına yoruma bak. Kanal D neden ÖBGZKyi Çarşambaya koymadı diyor. Cesaret edememiş

yapma gözünü sevim her diziyi izliyorsn kesin net

Kesin net.
Eve kamera koydun galiba.

Abi ben sen gibi asosyal miyim sürekli dizi izleyip forumda takılayım. Dersimi çalışırım, arkadaşlarımla takılırım.
Sevdiğim dizi olduğunda da müsaitsem izlerim. Kimseye de kanıtlama ihtiyacım yok.
Yorumlardan kimin ne olduğu apaçık ortaya çıkıyor zaten.

Son düzenleme:
ayrıca çoğu dizinin reytingi ikinci sezonunda yarı yarıya düşüyor. örnek 27 alan obzg 13 e düşmesi
)))) aşk ve cezanında başına gelen bu abartacak bi şey yok
)))))

ö.b.g.z reytingleri salı günü alabilirdi diger günler basarili olamazdı kesin ve net ilk basladiginde ö.b.g.z çok kötüydü ama dogan yayin grubu öle bir sisirdiki diziyi yani pes dedircek kadar oranlar çok fazla olunca kanallar sinirlendi bu olaya agb ordan patlak verdi zaten

ÖBGZK 2ci haftasında 10 reytingin üzerine çıktı. Aynı şey Muhteşemde de oldu. O kadar şişirtildi ki 2ci haftasında zirveyi aldı. İlk bölümünde Çocuklar duymasına geçilmişti. Yapma Allah Aşkına.

Kimmiş o ölen başrol oyuncusu. Ben izliyordum ben niye görmedim. Peki diyelim ki öyle ondan pnceki haftalarda 8 reyitng alıyordu. Buna ne diyeceksin?

dedım ya bilmeden yazıyon ...
))) murat yıldırımin dayısı yurt dışına kaciriliyor. burdan kurtulmak için murat yıldırım sahte bir ölüm duzenleyip düşmanlarından kurtuluyor. ama fragmanda öldü diye yansıtıldı ..

ö.b.g.z ilk bölümde birnci falan deildi muhtesem ab birinci basladi ikinci bölümde farkı takti ondan sonra cocuklar duymasn listede gözükmemeye basladi dalgamı geçion çocuklar duymasin aldigi reytingleri topla muhtesem özetlerinin reytingini topla özetlerini geçemez

E sonrasında ve eskide 8 reyting alıyordu. Az mı? Peki Papatyamda ne oldu da o da 3ten 7ye fırladı?

o yüzden sizin gibilere reyting ölçtürmüyolar. 3 bin doğuya koysa diyor ya

Ben ÖBGZK ilk bölümüyle 1ci oldu demedim. 2ci haftasından itibaren 10 reytingin üzerine çıktı. Kreys Allah Aşkına yaptığın yorumları düşün de yap. Demin takasa söyledim cevap veremedi. ÖBGZK başladığında Yaprak Dökümü Çarşambayı açık ara farkla kapatıyordu. Kanal D Salı günü dururken Yaprak Dökümünü kaldırıp yerine ÖBGZKmi koysaydı? Sen öyle mi yapardın?

yaprak dökümü muhtesem karsısana geçemedi iste kabullen kanal d ne koyarsa koysun çarsamba birincilik deil ikincilik bile zor

muhteşem düşmedimi gardaş

- - - Ekleme - - -

öyle saçmalık mı olur muhteşemide pazara alsınlar o zaman

agb göre ö.b.g.z çok daha fazla düstü
senaryo yok olmus acun yakında ö.b.g.z ekmegini çalacak gibi

- - - Ekleme - - -

- - - Ekleme - - -

öyle saçmalık mı olur muhteşemide pazara alsınlar o zaman

kendi gününde çok açık ara 1.ci olan çarsamba tkr 33.oldu artık bırakın yani kabullenemek bu olsa gerek

ceza gelicek bu mesaja

- - - Ekleme - - -

kolaysa koysaydi koymadi ama demekki cesaret edemedi
yaprak dökümüymüs ozaman rakibi yoktu muhtesem yayinlandi günden beri yüksek reyting aldi

muhteşem neden yaprak dökümü bittikten 1 hafta sonra başladı

yaprak dökümü muhtesem karsısana geçemedi iste kabullen kanal d ne koyarsa koysun çarsamba birincilik deil ikincilik bile zor
Muhteşem bekledi Yaprak Dökümü bitince başladı. Kim kimin karşısına geçemedi acaba? Eğer bu kadar cesurduysa bitmeden başlasaydı

Göster tekrarının 33cü olduğunu. Muhteşem Salı kaçıncı olurdu. Yayınlasalar da görsek. Maça bile yenildi Muhteşem zamanında. ÖBGZK yayınlandığından beri zirveyi bırakmıyor

revan geldim ne diyosan de paso sallıyon yorumlarını okudum bilgi 0 sallada salla şimdi söyle