6 Eylül 2013 Cuma Reyting Sonuçları

Sana Bir Sır Vereceğim maça rağmen yine iyi gitmiş :)

Program sıralamaları 1. mesaja eklendi. Şimdilik resim şeklinde. Tablo eklentisi gelince değiştirilecektir.
Hayrettin istersen bu tabloyu ekle. Az önce onu düzenlerken başlangıc tarihi bitiş tarihini silmiştim ama bu daha güzel gibi. :):)

upload_2013-9-7_12-48-10.png

Ekli dosyalar

• upload_2013-9-7_12-48-10.png
    upload_2013-9-7_12-48-10.png
    578.6 KB · Hit: 512
FOX Haber düşüşte.

Unutma Beni ve Maç iyi gitmiş maça rağmen Sana Bir Sır Vereceğim çok iyi gitmiş.

Show Haber'in Cuma günü önünde iddialı bir yapım olmamasına rağmen AB'de lider olmuş.
Kanal D Haber demek istedin herhalde. :) İki grupta da lider o çünkü. :):)

FOX Haber düşüşte 1 reytingin altına düşmüş.

Unutma Beni ve Maç iyi gitmiş maça rağmen Sana Bir Sır Vereceğim çok iyi gitmiş.

Show Haber'in Cuma günü önünde iddialı bir yapım olmamasına rağmen AB'de 2. olmuş.

Kanal D Haber demek istedin herhalde. :) İki grupta da lider o çünkü. :):)
Çok küçük ve karışık sıkıntı yok. 😉

Sana Bir Sır Vereceğim totalde iyi gideren ab'de çok büyük düşüş yaşayarak hayal kırıklığı yarattı.

Maç iki grupta da gayet başarılı sonuçlar elde ederek çok iyi gitti.

Güneşi Beklerken'in tekrarı çok başarılı gitti. Hatta öyle ki Ab grubunda Sana Bir Sır Vereceğim'i bile geçti.

Dün Sana bir sır vereceğim'i izledim...9 bölümdür olduğu gibi Mükemmel bölümdü yine...

Reytinglerde Deniz Yıldızı ve Güneşi Beklerken'de biraz şaşırdım onun dışında tahmin ettiğim gibi.:)

Deniz Yıldızı Total'de sıçrama yapmış Eski Performansına dönecekmi diye bir umut oluşturmuş dünün reytingleri.:)
Güneşi Beklerken'de Ab'de müthiş iyi gitmiş...İyi gideceğini tahmin ediyordum Ama tekrarının Sana bir sır vereceğim'i geçeceğini düşünmemiştim.:)
Sana bir sır vereceğim Ab'de biraz düşsede Total'de özetiyle beraber iyi oranlar almış.:)
Bana Her şey yakışır Ab'de hiç beklemediğim kadar iyi gitmiş.
Esra biraz atağa kalkmış.Seyirci yeni kanalına alışıyor yavaş yavaş.

Yaa şu Kanal D'nin gündüz kuşağı programı vardı içini dökelim falan diyorlardı o başladı mı.?:)

Dün Sana bir sır vereceğim'i izledim...9 bölümdür olduğu gibi Mükemmel bölümdü yine...

Reytinglerde Deniz Yıldızı ve Güneşi Beklerken'de biraz şaşırdım onun dışında tahmin ettiğim gibi.:)

Deniz Yıldızı Total'de sıçrama yapmış Eski Performansına dönecekmi diye bir umut oluşturmuş dünün reytingleri.:)
Güneşi Beklerken'de Ab'de müthiş iyi gitmiş...İyi gideceğini tahmin ediyordum Ama tekrarının Sana bir sır vereceğim'i geçeceğini düşünmemiştim.:)
Sana bir sır vereceğim Ab'de biraz düşsede Total'de özetiyle beraber iyi oranlar almış.:)
Bana Her şey yakışır Ab'de hiç beklemediğim kadar iyi gitmiş.
Esra biraz atağa kalkmış.Seyirci yeni kanalına alışıyor yavaş yavaş.

Yaa şu Kanal D'nin gündüz kuşağı programı vardı içini dökelim falan diyorlardı o başladı mı.?:)
O program başlamadı sanırım. :)

Türkiye - Andorra maçı son zamanlarda en fazla izlenen milli takım maçı oldu, Fatih Terim'in etkisi büyük.
Sana Bir Sır Vereceğim iyi gitmiş son zamanlarda oranlarını yükseltmişti zaten haftayada cuma günü yayınlanacak ama sonra Karagül'ün gelişiyle ne olacak bakalım.
Yabancı filmler Arabalar 2 ve Kaçış aldıkları oranlarla kanallarını sevindirdi.
Unutma Beni ve Deniz Yıldızı her zaman olduğu gibi iyi gitmiş.
Çocuklar Duymasın ve Güneşi Beklerken dizilerinin tekrarları iyi gitmiş özellikle Güneşi Beklerken dizisinin A/B'de 3.olması çok iyi.