yav bukadar düzenli nasıl ekledin
Kendime has yöntemle.yav bukadar düzenli nasıl ekledin![]()
Hayrettin istersen bu tabloyu ekle. Az önce onu düzenlerken başlangıc tarihi bitiş tarihini silmiştim ama bu daha güzel gibi.Program sıralamaları 1. mesaja eklendi. Şimdilik resim şeklinde. Tablo eklentisi gelince değiştirilecektir.
Kanal D Haber demek istedin herhalde.FOX Haber düşüşte.
Unutma Beni ve Maç iyi gitmiş maça rağmen Sana Bir Sır Vereceğim çok iyi gitmiş.
Show Haber'in Cuma günü önünde iddialı bir yapım olmamasına rağmen AB'de lider olmuş.
Çok küçük ve karışık sıkıntı yok. 😉Kanal D Haber demek istedin herhalde.İki grupta da lider o çünkü.
![]()
O program başlamadı sanırım.Dün Sana bir sır vereceğim'i izledim...9 bölümdür olduğu gibi Mükemmel bölümdü yine...
Reytinglerde Deniz Yıldızı ve Güneşi Beklerken'de biraz şaşırdım onun dışında tahmin ettiğim gibi.
Deniz Yıldızı Total'de sıçrama yapmış Eski Performansına dönecekmi diye bir umut oluşturmuş dünün reytingleri.
Güneşi Beklerken'de Ab'de müthiş iyi gitmiş...İyi gideceğini tahmin ediyordum Ama tekrarının Sana bir sır vereceğim'i geçeceğini düşünmemiştim.
Sana bir sır vereceğim Ab'de biraz düşsede Total'de özetiyle beraber iyi oranlar almış.
Bana Her şey yakışır Ab'de hiç beklemediğim kadar iyi gitmiş.
Esra biraz atağa kalkmış.Seyirci yeni kanalına alışıyor yavaş yavaş.
Yaa şu Kanal D'nin gündüz kuşağı programı vardı içini dökelim falan diyorlardı o başladı mı.?![]()
O program başlamadı sanırım.![]()
Birkaç gündür denk geliyorum hep aynı kadın var?Tabloya baktım bende göremedim.
Eğer başlamışsa Müge fena alt etmiş programı.![]()
Birkaç gündür denk geliyorum hep aynı kadın var?![]()
![]()
Yok onu demiyorum Müge Anlı'da hep aynı kadını gördüm?Yayın akışında gözükmüyor galiba başlamadı.😀
Ama reytingleri güldürecek gibi geliyor bana.😀
Yok onu demiyorum Müge Anlı'da hep aynı kadını gördüm?![]()
Belki Kanal D'de başlayacak olan Müge'ye rakip olur. 😛 😛Hımm anladım izlemiyorum ben hatta nasıl ilerliyor onu bile bilmiyorum ama Müge Her türlü reyting yapıyor.😀
Belki Kanal D'de başlayacak olan Müge'ye rakip olur. 😛 😛
Hayrettin istersen bu tabloyu ekle. Az önce onu düzenlerken başlangıc tarihi bitiş tarihini silmiştim ama bu daha güzel gibi.
Ekli dosyayı görüntüle 3513